首页
登录
职称英语
When Bill de Blasio ran for New York City mayor last year, he promised to en
When Bill de Blasio ran for New York City mayor last year, he promised to en
游客
2024-01-15
60
管理
问题
When Bill de Blasio ran for New York City mayor last year, he promised to end a controversial (有争议的), city wide cell-phone ban (禁令) in public schools, which is not equally enforced in all schools. Now, under his leadership, the city is preparing to end the ban. It will be replaced by a policy that allows phones inside schools but tells students to keep them packed away during class.
Many schools have a rule about enforcing the ban that says, "If we don’t see it, we don’t know about it. " That means teachers are OK with students bringing in cell phones, as long as they stay out of sight and inside bags and pockets.
But at the 88 city schools with metal detectors, the ban has been strictly enforced. The detectors were installed to keep weapons out of schools, but the scanners(扫描器)can also detect cell phones. So students at these schools must leave their phones at home or pay someone to store it for them.
The ban was put into place in 2007 under mayor Michael Bloomberg. Ending the ban will also likely end an industry that has sprung up near dozens of the schools that enforce the ban. Workers in vans(厢式货车)that resemble food trucks store teens’ cell phones and other devices for a dollar a day.
(79)
Critics of the ban say cell phones are important safety devices for kids during an emergency.
They also say that enforcement of the ban is uneven and discriminatory. Where the ban is enforced, it puts a disadvantage on students who can’t afford to pay to store their phones.
Before putting an official end to the cell-phone ban, city education officials are working on creating a new policy. (80)
It will include rules about not using the phones during class or to cheat on tests.
[br] Which of the following is the main idea of the passage?
选项
A、New York City will give financial aid to poor students.
B、New York City plans to restrict cell phone use in libraries.
C、New York City plans to install metal detectors in all public schools.
D、New York City will soon end a ban on cell phones in schools.
答案
D
解析
主旨大意题。题干问的是“下列哪一个是文章的主旨?”根据定位句“当比尔竞选纽约市长的最后一年,他承诺要结束一个有争议的、范围广的公立学校手机禁令,这并不是在所有的学校同样执行。现在,在他的领导下,该市正准备结束这个禁令”。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3366018.html
相关试题推荐
Itwasn’tsuchagooddinner______shehadpromisedus.A、thatB、asC、whichD、what
—Dr.WhitehasgotplentyofinformationaboutUFO.He’spromisedtoofferitto
Thegovernmenthad______thempermissiontoleavethecountry.A、promisedB、attrib
Thepresidentpromisedtokeepalltheboardmembers______ofhowthenegotiation
—Idon’tfeellikegoingout.Whydon’twewatchTVathome?—______Youpromised
Thenewleaderpromisedthattheproblem_____careofassoonashecould.A、wil
Theyoungmanpromisedtohisparents,"Iwouldnever()again."A、letyoudownB
Theyoungmanpromisedtohisparents,"Iwouldnever()again."A、letyoudownB
WhenBilldeBlasioranforNewYorkCitymayorlastyear,hepromisedtoen
WhenBilldeBlasioranforNewYorkCitymayorlastyear,hepromisedtoen
随机试题
Mymotheraskedmewhat________formybirthday.A、doIwantB、IwantedC、IwantB
Itisoftenobservedthattheagedspendmuchtimethinkingandtalkingabou
BritishHistory-QueenMary’sReignI.Historicevents:1
Shewillhavetofindsomewhereelsetowork,forshecan’t______thisloudnoi
[originaltext]TodayI’dliketotalktoyouaboutgroupdiscussionswhich,
[originaltext]Onlineeducationisbooming.Butit’snew,andnooneisreal
电化学方法检测混凝土内部钢筋锈蚀的设备有一种是通过腐蚀电位的测量判断钢筋锈蚀活跃
思想政治课是立德树人的关键课程,办好思想政治课的关键在教师。2019年3月18日
当建筑场地的上部土层较弱、承载力较小,不适宜采用在天然地基上作浅基础时宜采用(
2012年,浙江省民办非企业单位的数量比2003年增加了:() A.588
最新回复
(
0
)