首页
登录
职称英语
Given the choice, younger professionals are most interested in working at te
Given the choice, younger professionals are most interested in working at te
游客
2024-01-15
44
管理
问题
Given the choice, younger professionals are most interested in working at tech companies like Apple and government agencies like the State Department, but they are comparatively disinterested in working in the financial industry, according to a survey conducted by Universum, a research firm.
What attracts college graduates to big tech companies like Apple is mainly the cool factor surrounding these companies and their products, as the survey found young professionals were most influenced by the strength of the corporation’s brand when picking their most desired companies.
" Companies that have appealing consumer brands generally also succeed in being perceived as attractive employers. People nowadays love to work for companies that produce their favorite products and services,"said Kortney Kutsop, employer branding specialist for Universum. "Also, market success is an important factor: The company needs to be generally seen as innovative and best-in-class in whatever they do-that’s the recipe for success.
By contrast, financial institutions like Citigroup, whose brands have been spoiled in recent years by the collapse of the financial industry, ranked in the lower half of the list of 99 companies desired by young professionals.
Beyond the power of a company’s brand, college graduates were also heavily influenced by the perceived financial stability of each company, which may explain why major corporations like Apple would rank at the top, since they are constantly expanding and hiring new employees. On the other hand, government agencies, which fared slightly worse than the tech companies, may have been hurt by perceived weaknesses in recent years, given that the public sector as a whole has been forced to freeze wages and lay off employees.
Universum, which surveyed more than 10,000 young professionals who graduated from college in the last eight years, also found that many of them are looking to switch jobs in the near future. In fact, half of those surveyed claimed to have applied to other jobs in the past year and a quarter plan to switch jobs within six months, suggesting that the organizations at the top of this list may be flooded with new applications in the coming months. [br] In the survey, a majority of young professionals who graduated from college in the last eight years( ).
选项
A、are influenced by financial instability
B、are employed by big tech companies
C、have decided to change their careers
D、have found jobs in the public sector
答案
C
解析
事实细节题。题干大意:在这项调查中,大多数过去八年内从大学毕业的年轻求职者( )。文章最后一段第一句讲到“优兴咨询在调查过去八年从大学毕业的1000名年轻求职者后也发现:他们中的大部分都想在不久的将来换工作”。据此可知,大部分的年轻人决定换掉目前的工作,即选项C的内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3365862.html
相关试题推荐
ItturnedoutthatthemanwasanexcellentpolicemanworkinginNewYork,_____
Theyoungerthechild,themorereadilythemothergivesintohisdemandstoav
Thegrowthofpart-timeandflexibleworkingpatterns,andoftrainingandretra
我们向李先生学习,因为他有丰富的工作经验。WelearnfromMr.Li,becausehehasrichworkingexperience
Itistobe______thatyourhealthis______sinceyou’vebeenworkingsuchlongh
IfIcanhelp______,Idon’tlikeworkinglateintothenight.A、soB、thatC、itD
Manyyearsago,whenIwasfreshoutofschoolandworkinginDenver,Iwas
Manyyearsago,whenIwasfreshoutofschoolandworkinginDenver,Iwas
Manyyearsago,whenIwasfreshoutofschoolandworkinginDenver,Iwas
Ajudgemustbe______whenweighingevidence.A、interestedB、disinterestedC、separ
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetterofcomplaintonthe
Webelieveanoffencewascommitted______EUregulations.A、withB、overC、underD、
CricketCricketisan【T1】______gameplayedbetween2teamstryingtohi
客户管理的内容包括哪些?
一建造于非地震区,高度为160m的现浇钢筋混凝土高层建筑,从结构的合理性出发,最
建筑物的沉降观测是依据埋设在建筑物附近的水准点进行的,为了相互校并防止由于某个水
患者男,36岁。发现腹部包块8个月。查体:双侧肾脏均于肋缘下可触及,其表面凹凸不
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
属于核苷类逆转录酶抑制药,可用于抗艾滋病毒的药物有A.齐多夫定 B.拉米夫定
最新回复
(
0
)