首页
登录
职称英语
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters
游客
2024-01-15
45
管理
问题
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters a valuable introduction to a secure job. The government has recognized it too, abandoning rules in 2011 that had formerly stopped 16 to 24-year-olds from doing unpaid work while claiming unemployment benefit. But moving from that to forcing them to work without pay in order to collect these benefits has proved a big step.
(79)
More than one million young people in Britain are unemployed, the highest number since the mid-1980s.
Keen both to cut the welfare bill and to avoid the depressed future wages that may result from early unemployment, the government has impressed future wages that may result from early unemployment, the government has introduced an ambitious program of reform to get youngsters off welfare and into work. A key part of it is ensuring that no one gets benefit from the government for long; ministers are keen to avoid what happened after the early-1980s recession (衰退), when unemployment continued in some parts of the country for a long time after the economy began to improve.
To help young people into work, ministers had persuaded lots of employers, including bakery chains, bookshops and supermarkets, to take on unemployed youths, who receive work experience but no pay, with the prospect of proper job for those who shine. (80)
Some 35,000 youngsters participated last year; half found paid work soon after finishing the scheme.
The idea of getting young adults used to showing up for work is popular with voters: according to a survey published in February, about 60% of people support the program. Equally attractive was the option of compelling them to work: under the existing arrangements youngsters could choose whether or not to accept a place, but if they dropped put after the end of the first week, they stood to lose up to two weeks’ benefits.
Yet the scheme has also polarized (两极分化的) opinion: a third of people are consistently opposed. Following a noisy "Right to Work" campaign that accused employers of co-operating secretly with this from getting worse, Chris Grayling, an employment minister, admitted that young people could leave their work experience at any time without being punished for doing so. This not only halted the flight of employers (for now, at least) but also enabled him to announce that new firms have agreed to take part in the program. [br] According to the passage, which of the following is NOT TRUE?
选项
A、Most voters support the government’s effort to help young people to work.
B、Some people protest against the government’s attempt to force young people to work.
C、There are more than one million young people who took part in the program.
D、There are more than one million young people who are jobless.
答案
C
解析
细节题。根据文章第二段第一句可知:现在英国有超过100万的年轻人失业,这是从20世纪80年代中期以来的最高值。文章只在下文提到去年大约35,000年轻人参与了此项活动。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364703.html
相关试题推荐
Theyoungmanpromisedtohisparents,"Iwouldnever()again."A、letyoudownB
Eithermyparentsormyelderbrother______goingtowaterthegarden.A、areB、is
ThelettersPTA______parent-teacherassociation.A、standforB、callforC、reachf
TheAmericancouplehave______atwo-year-oldchild,wholosthisparentsinan
Childrenwhoareover-protectedbytheirparentsmaybecome______.A、hurtB、spoil
Yearsofexperienceinthestockexchangemarkethasmadehiman______stockcons
Hegotajobsothathecouldbeindependent______hisparents.A、onB、inC、ofD、f
ItwashardforhimtolearnEnglishinafamily,inwhich______oftheparentss
Thegirl______alargeamountofmoneyfromherparents.A、achievedB、inheritedC、
Byadoptingafewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencang
随机试题
A.fightingB.subjectsC.certainlyD.questionE.resultinF.further
[originaltext]W:Hi,Michael.Icanhardlyrecognizeyou.Whyareyoudressedu
促进肺心病发生心力衰竭的因素有()。A.电解质紊乱所致的心律失常 B.高能
关于功能性矫治器,下列说法错误的是A.功能性矫治器,主要用于口面肌肉功能异常所引
中央银行票据是一种重要的货币政策手段,其发行目的并不在于筹集资金。( )
以下几个财务指标与基金利润有关的是()。 Ⅰ.本期利润 Ⅱ.本期已实现收益
A.抛射剂B.乳化剂C.抗氧剂D.潜溶剂E.助悬剂压缩CO是
A.蓄积 B.第二相反应 C.药物相互作用 D.生物等效性 E.酶抑制作
目前国内医疗用气雾剂最常用的抛射剂是A.烷烃 B.空气 C.氢氟烃类 D.
治疗严重房室传导阻滞宜选用A.肾上腺素 B.去甲肾上腺素 C.异丙肾上腺素
最新回复
(
0
)