首页
登录
职称英语
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it
游客
2024-01-15
69
管理
问题
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it once was. One has to know how to make the necessary changes to compete in this new, high-tech world.
The Career Coach offers experienced advice and strategies that people are increasingly turning to professional career advisers to get.
Written by Gordon Miller, the book is aimed at job seekers, people reentering the workforce and those farther along their career paths.
It gives advice on how to search for a job or change jobs(or industries)successfully in today’ s job market. You’ll learn how to conduct a good interview, and how to free yourself from the constraints of the traditional resume.
It also has advice on how to become a good performer at the job you currently have, and the right way and time to ask for a raise or a promotion.
There are strategies for improving job performance within a company and how to shape your career to secure a future in an ever-changing economy.
The book is filled with countless stories about people who, with a little coaching, were able to steer their careers in a new direction: a mediocre salesman turns into an excellent performer by learning to use his time more wisely; a recent college graduate wins a key position in a high-tech company, etc. [br] Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、People usually turn to career advisers for career advice.
B、The author of the book is a successful businessman.
C、The book is only suitable for people who are hunting a job.
D、The book offers many examples of successful executives.
答案
A
解析
推理判断题,本题用排除法作答。由文章第二段可以推知人们通常向职业规划师们寻求职业建议,故A项正确。B项说这本书的作者是一个成功的商人,文中并没有提到。C项说这本书只适合那些找工作的人,表述不全面,第三段提到这本书适合那些找工作的,那些想要重新投入劳动力大军的人和那些想要拓展职业道路的人们。D项与文章最后一段表述不符,本书未给出许多成功的总监的例子。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364633.html
相关试题推荐
Theonethingallchildrenhaveincommonistheirrights.Everychildhast
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Visitor:HowdoIgettothebank?Ihavenoknowledgeofthisarea.Policeman:
Iaskedthesoldierwhathewasin______life.A、ordinaryB、dailyC、commonD、civil
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
随机试题
(1)AnAmericansurveyhasshownthateachyeareveryemployedpersonlosest
Fromthepassage,whydidthePilgrimssailtoAmerica?[br]Whatisthebestan
[originaltext]M:Hey,Alice.Whatareyoudoingthere?W:Hey,Roger.Couldyouhave
根据专利法律制度的规定,下列行为中,构成假冒专利的是()。A.专利权终止前在
施工现场质量管理检查记录是应由施工单位()在进场后、开工前按规定填写,报项目总监
陈某被某销售公司录用,其与公司签订的劳动合同中约定,销售业绩连续3个月排名末位时
患者,女,26岁。阴部瘙痒2天,坐卧不安,带下量多,色黄质稠,其气臭秽,心烦少寐
A.向下移动一些 B.保持不变 C.向上移动一些 D.与水的深度有关,无法
客户于2016年5月向某银行贷款60万元买房,期限20年,年利率为6%,自201
下列关于硬母线相色漆涂刷说法正确的有()。A.三相交流母线:A相为黄色,B相为绿
最新回复
(
0
)