首页
登录
职称英语
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it
游客
2024-01-15
70
管理
问题
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it once was. One has to know how to make the necessary changes to compete in this new, high-tech world.
The Career Coach offers experienced advice and strategies that people are increasingly turning to professional career advisers to get.
Written by Gordon Miller, the book is aimed at job seekers, people reentering the workforce and those farther along their career paths.
It gives advice on how to search for a job or change jobs(or industries)successfully in today’ s job market. You’ll learn how to conduct a good interview, and how to free yourself from the constraints of the traditional resume.
It also has advice on how to become a good performer at the job you currently have, and the right way and time to ask for a raise or a promotion.
There are strategies for improving job performance within a company and how to shape your career to secure a future in an ever-changing economy.
The book is filled with countless stories about people who, with a little coaching, were able to steer their careers in a new direction: a mediocre salesman turns into an excellent performer by learning to use his time more wisely; a recent college graduate wins a key position in a high-tech company, etc. [br] Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、People usually turn to career advisers for career advice.
B、The author of the book is a successful businessman.
C、The book is only suitable for people who are hunting a job.
D、The book offers many examples of successful executives.
答案
A
解析
推理判断题,本题用排除法作答。由文章第二段可以推知人们通常向职业规划师们寻求职业建议,故A项正确。B项说这本书的作者是一个成功的商人,文中并没有提到。C项说这本书只适合那些找工作的人,表述不全面,第三段提到这本书适合那些找工作的,那些想要重新投入劳动力大军的人和那些想要拓展职业道路的人们。D项与文章最后一段表述不符,本书未给出许多成功的总监的例子。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364633.html
相关试题推荐
Theonethingallchildrenhaveincommonistheirrights.Everychildhast
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Visitor:HowdoIgettothebank?Ihavenoknowledgeofthisarea.Policeman:
Iaskedthesoldierwhathewasin______life.A、ordinaryB、dailyC、commonD、civil
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
随机试题
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguy
Justasthesoilisapartoftheearth,______theatmosphere.A、asitisB、sois
LookattheterriblesituationIamin.IfonlyI______youradvice.A、followB、h
Ifyou’rehappyandyouknowit,maybeyoureallyshouldclapyourhands.Th
加强社会公德建设的主要途径包括()。 A.大力加强社会公德教育 B.深入开展
注射用青霉素粉针,临用前应加入()。A:注射用水 B:灭菌蒸馏水 C:去离
承销商应当保留()等承销过程中的相关资料至少3年并存档备查,包括推介宣传材料、
所制备的药物溶液对热极为敏感A.采用棕色瓶密封包装 B.产品冷藏保存 C.制
在高血压的内分泌疾病中,尿儿茶酚胺增多见于( )。A.皮质醇增多症 B.原发
最新回复
(
0
)