首页
登录
职称英语
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it
游客
2024-01-15
60
管理
问题
It’ s common knowledge that today’ s workplace is more volatile(易变的)than it once was. One has to know how to make the necessary changes to compete in this new, high-tech world.
The Career Coach offers experienced advice and strategies that people are increasingly turning to professional career advisers to get.
Written by Gordon Miller, the book is aimed at job seekers, people reentering the workforce and those farther along their career paths.
It gives advice on how to search for a job or change jobs(or industries)successfully in today’ s job market. You’ll learn how to conduct a good interview, and how to free yourself from the constraints of the traditional resume.
It also has advice on how to become a good performer at the job you currently have, and the right way and time to ask for a raise or a promotion.
There are strategies for improving job performance within a company and how to shape your career to secure a future in an ever-changing economy.
The book is filled with countless stories about people who, with a little coaching, were able to steer their careers in a new direction: a mediocre salesman turns into an excellent performer by learning to use his time more wisely; a recent college graduate wins a key position in a high-tech company, etc. [br] Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、People usually turn to career advisers for career advice.
B、The author of the book is a successful businessman.
C、The book is only suitable for people who are hunting a job.
D、The book offers many examples of successful executives.
答案
A
解析
推理判断题,本题用排除法作答。由文章第二段可以推知人们通常向职业规划师们寻求职业建议,故A项正确。B项说这本书的作者是一个成功的商人,文中并没有提到。C项说这本书只适合那些找工作的人,表述不全面,第三段提到这本书适合那些找工作的,那些想要重新投入劳动力大军的人和那些想要拓展职业道路的人们。D项与文章最后一段表述不符,本书未给出许多成功的总监的例子。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364633.html
相关试题推荐
Theonethingallchildrenhaveincommonistheirrights.Everychildhast
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Visitor:HowdoIgettothebank?Ihavenoknowledgeofthisarea.Policeman:
Iaskedthesoldierwhathewasin______life.A、ordinaryB、dailyC、commonD、civil
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
Howmuchdoyouknowaboutnutrition?Ifyourknowledgeissimilartothatof
随机试题
FantasyFitnessAreyoutiredofwaitinginlinetouseyourfavoriteexercisem
•Readthefollowingextractfromanarticleaboutmarkettargeting,andtheques
[originaltext]W:Haveyoueverthoughtaboutyourfuturecareer?M:Sure.I’d
Likeallanimalspecies,plantspeciesmustspreadtheiroffspringtosuitabl
WhichofthefollowingisphysicallythelargestnationintheUnitedKingdom?A、
《义务教育美术课程标准(2011年版)》中,“学会设计创意与工艺制作的基本方法”
在企业联盟的组织运行模式中,适用于某一市场机会的产品联合开发及长远战略合作的是(
暂估材料或工程设备的单价确定后,在综合单价中只应取代原暂估单价。则下列不属于暂估
立井井筒根据()在时间和空间的不同安排方式,立井井筒施工方式可分为掘、砌单行作
(2021年真题)某建设单位从银行获得一笔建设贷款,建设单位和银行分别绘制现金
最新回复
(
0
)