首页
登录
职称英语
Saving energy means saving money. Homeowners know this basic fact, but they
Saving energy means saving money. Homeowners know this basic fact, but they
游客
2024-01-15
31
管理
问题
Saving energy means saving money. Homeowners know this basic fact, but they often don’ t know what kinds of adjustments they can make in their houses and apartments that will result in savings.
For those willing to spend some time and money to reap long-term energy savings, an energy assessment is the way to go. An energy assessor will come into your home and assess its energy efficiency. The assessor will find out areas of your home that use the most energy and offer solutions to lower your energy use and costs. Trained energy assessors know what to look for and can locate a variety of problems that may be resulting in energy inefficiency, including inadequate insulation(隔热), construction problems, and uneven heat distribution.
There are quicker and less costly measures that can be taken as well. One way to save money is to replace bulbs with fluorescents(荧光灯). This can result in a saving of more than 50% on your monthly lighting costs.
When it’ s time to replace old appliances, it’ s wise to spend a bit more for an energy-efficient model, and be sure that you are taking advantage of energy-saving settings already on your current refrigerator, dishwasher, washing machine, or dryer.
Windows provide another opportunity to cut your energy costs. Fill the holes or cracks of old windows that might be leaky to let in cold wind, and choose double-paned (双层)windows if you’ re building an addition or replacing old windows. Most areas of your home or apartment offer opportunities to save energy and money. The results are significant and are well worth the effort. [br] Which of the following is NOT mentioned in the passage?
选项
A、Using fluorescent can cut 50% of the lighting costs.
B、Energy efficient appliances should be used.
C、A local energy company will send an energy assessor on request.
D、Some appliances have energy-saving settings.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364549.html
相关试题推荐
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
Vitaminsdonotprovideenergy,nordotheyconstructorbuildanypartoftheb
Asweknow,physics______thescienceofenergy.A、wasB、wereC、isD、areC一些词尽管是以
Heneverwrotetohisfather______hewasinneedofmoney.A、exceptB、exceptwhe
Inadequacyofenergyresourcesormoreoftenofthetechnologiesandorganiz
Solarpowerhassomeobviousadvantagesoverotherenergysources.与其他能源相比,太阳能有一些
Thesciencebehindsolar(太阳的)energyisnotnew.ButSheridanCommunityScho
ThewaytheEarthinteractswiththesun’senergycanbedisplayedinadia
随机试题
【B1】[br]【B20】A、livesB、worldC、societyD、positionA本句的意思是:“但是它已经使男性和女性的生活发生了重要
Gotapenhandy?Tobestestimateyourstartupcosts,you’llneedtomakea
Hehada(n)_______whenheenteredthehotelthatthegatekeeperwasadetectiv
患者月经提前,量时多时少,经色紫红,质稠,经行夹有血块;伴尘腹胀痛,乳房胀痛,心
下列民事法律事实中,属于非表意行为的有( )。A.不当得利 B.无因管理
卡托普利(巯甲丙脯酸)的抗高血压作用的机制是A.抑制血管紧张素转换酶活性 B.
已知二阶实对称矩阵A的特征值是1,A的对应于特征值1的特征向量为(1,-1)T,
在法学的产生过程中至少要具备的条件有哪些A.关于法律现象的材料的一定积累 B.
根据精神病人健康恢复的情况,可以向人民法院申请宣告其为限制民事行为能力人或者完全
男,66岁,高血压心脏病,心功能不全.EKG示Ⅱ度房室传导阻滞,两肺底闻及湿啰间
最新回复
(
0
)