首页
登录
职称英语
Throughout history, humans have suffered from a condition that they have neve
Throughout history, humans have suffered from a condition that they have neve
游客
2024-01-15
83
管理
问题
Throughout history, humans have suffered from a condition that they have never been able to escape—ageing. Some researchers, however, believe we may be thinking about it in the wrong way. They say we should start treating ageing itself as a disease—one that can be prevented and treated.
Their hopes are founded on recent discoveries that suggest biological ageing may be entirely preventable and treatable. From a biological perspective, the body ages at different rates according to genetic and environmental factors. Tiny errors build up in our DNA and our cells begin developing faults that can grow into tissue damage, which leads to ageing and ageing-related diseases.
One of the leading figures in human life research, Aubrey De Grey, explains in an interview that their goal is to develop a set of therapies for middle-aged and older people that will leave them physically and mentally equivalent(相当的) to someone under the age of 30. "Of course, without wiping their memories, " he adds. But he doesn ’ t think that will be possible to stop ageing altogether. He sees a future where "
rejuvenation
technologies" can be applied to old people in order to revert their cells to what they were like when they were in their youth, buying them extra time. The idea is that someone who is treated at the age of 60 will be biologically reverted to 30. But because the therapies are not permanent fixes, their cells will end up becoming 60 years old again in another 30 years time. [br] By "treating ageing itself as a disease" , some researchers mean______.
选项
A、aged people are liable to diseases
B、ageing can be dealt with like a disease
C、ageing is a disease hard to cure
D、ageing should be treated carefully
答案
B
解析
细节题。根据文章第一段最后一句可知,我们应该开始把衰老当作一种可以预防和治疗的疾病,因此选项B(衰老可以像疾病一样治疗)符合文章意思。选项C(衰老是一种难以治疗的疾病)与文章意思不符。选项A(老年人容易生病)和选项D(应该谨慎对待老龄化)文中均未提及。故本题选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3363440.html
相关试题推荐
HumansmaynothavelandedonMars(火星)justyet,butthatisn’tstoppinga
HumansmaynothavelandedonMars(火星)justyet,butthatisn’tstoppinga
Throughoutthepastcenturyhumanitydideverythinginitspowertocontrol
Throughoutthepastcenturyhumanitydideverythinginitspowertocontrol
Throughoutthepastcenturyhumanitydideverythinginitspowertocontrol
Morecanbelearnedaboutaculturefromastudyofarthistorythangeneralhis
Morecanbelearnedaboutaculturefromastudyofarthistorythangeneralhis
Morecanbelearnedaboutaculturefromastudyofarthistorythangeneralhis
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearly
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearly
随机试题
GeorgeGordonByronwasfamousforthefollowingworksEXCEPTA、DonJuan.B、Prome
暮色中,河湾里落满云霞,与天际的颜色混合在一起,分不清哪是流云哪是水湾。也就在这一幅绚烂的图画旁边,在河湾之畔,一群羊正在低头觅食。它们几乎没有一个顾得上抬起头
Accordingtothecourtruling,Israelhasto______.[originaltext]TheInte
Accordingtothetalkshowhostess,creativeindustriesintheUKoftenattract_
WhowontheWorldCup1998footballgame?WhathappenedattheUnitedNation
男,40岁,头晕、乏力2年。体检:贫血貌,皮肤干燥.化验:红细胞计数(RBC)3
建筑产品是建筑业向社会所提供的已经竣工并可交付使用的最终产品,经过一系列劳动而
2013年,全国共投入研究与试验发展(R&D)经费11846.6亿元,比上年増加
期货交易所实行(),应当在当日及时将结算结果通知会员。A.涨跌停板制度 B
患者,女,35岁。上颌第一磨牙缺失,牙槽嵴条件良好,拟行种植修复。如患者拟行上颌
最新回复
(
0
)