首页
登录
职称英语
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes (路面坑洼). The ei
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes (路面坑洼). The ei
游客
2024-01-14
47
管理
问题
Chokwe Selassie is on a mission to help drivers avoid potholes (路面坑洼). The eighth-grader was inspired to kick off his mission on a recent morning, when his mother was driving him to school. Their car was damaged as it went over a huge pothole in the middle of the street in their hometown of Jackson, Mississippi. "I decided I was going to do something about the pothole problem in my city. " Chokwe says. His solution: an app (手机应用) that warns drivers when there is a pothole ahead.
Chokwe developed the app with his friends Rodriguez Ratliff and Emmanuel Brooks. " When the app detects a pothole, it is highlighted (突出显示) in red, " Chokwe says. "And if you get close to the pothole, your phone will warn you. " Drivers can also use the app to report any potholes they encounter , and to look for other routes they can take to avoid roads that have them.
The app relies on current available information about the streets of Jackson. "It works by using the city’ s 311 call system, so it uses information already stored in a database, " Chokwe says. Through the call system, citizens dial 3-1-1 to report non-emergency problems—which include potholes. Chokwe and his friends determined that focusing on the 10 busiest streets in Jackson would give them a large enough sample size to test the prototype (原型).
Although the app isn’ t yet available for sale, Chokwe is already looking for ways to improve it. The prototype remains limited to 10 streets in Jackson, but he hopes to add more, so that it includes every street in the city. And then he wants to go even farther. " I want to keep working on the app until it’ s nationwide, " Chokwe says. [br] The phrase "kick off" in Paragraph 1 is closest in meaning to______.
选项
A、leave
B、invent
C、begin
D、shift
答案
C
解析
释义题。根据文章第一段提到的“The eighth-grader was inspired to kick off his mission on a recent morning,when his mother was driving him to school…I decided I was going to do something about the pothole problem in my city,”可知,这里是说Chokwe在最近的一个早上,他母亲开车送他上学的路上遇到了路面坑洼,他们的车因此受到了损坏,这件事激发了他,让他决定要为他所在的城市的路面坑洼问题做些事情,可推知,kick off是开始做某事的意思。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3362862.html
相关试题推荐
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Thee
Thebiggestroadblockcouldbethemission’shugecost.这项使命最大的障碍在于其昂贵的费用。
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
Beforebuildingahouse,youwillhaveto______thegovernment’spermission.A、g
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洞).Theei
随机试题
[originaltext]M:Hi,Jane.Longtimenosee!W:Hi,John.Howareyoudoing?M
[originaltext]W:Tony,Ijustmovedintomynewapartment,andIneedtohavet
[originaltext]M:Ms.Lincoln,I’myourtenant,Joe.Ican’tgetconnectedonlin
Aresmarterkidssmartenoughtoavoidalcoholanddrugs?Fordecades,scien
某公司2016年度的资产净利率为20%。2016年初和2016年末的产权比率均为
患者中度发热,全身毒血症状较轻,2周左右痊愈,可以诊断为A.轻型伤寒 B.
教育能够把潜在的劳动力转化为现实的劳动力,这体现了教育的什么功能?() A.
泰勒《课程与教学的基本原理》一书中提出的课程开发模式是() A、工作分析模式
酒店公寓的延伸管理服务根据酒店公寓的实际设施而定,通常包括()。A:会议服务B
唐朝的“十恶”犯罪中,属于严重危害社会秩序犯罪的是( )。 A.不孝 B.
最新回复
(
0
)