首页
登录
职称英语
Online dating has just been revealed to be one of the most common ways to sta
Online dating has just been revealed to be one of the most common ways to sta
游客
2024-01-14
48
管理
问题
Online dating has just been revealed to be one of the most common ways to start a relationship. But new research reveals that the concept is still highly flawed (有缺陷的).
An analysis of 400 studies into online dating shows that while it offers access to plenty of other singles, users can be overwhelmed and put off by the volume of choice, defeating the purpose.
The research, by Northwestern University and published in the journal Psychological Science in the public interest, found that the processes involved don’ t lend themselves to forming strong relationships. The findings also indicated that the concept of an online profile (介绍) is not entirely useful and "can result in treating potential partners as mere objects".
Lead author Eli J. Finkel explained: " Online dating is a terrific addition for singles to meet. However, there are two problems. " First, studying over seemingly endless lists of profiles of people one does not know, as on Match, com, does not reveal much about them. Second, it "overloads people and they end up shutting down. " he said.
He compared it to shopping at " supermarkets of love" and said psychological research shows people presented with too many choices tend to make lazy and often poor decisions.
The study’s authors also questioned the algorithms(算法) employed by sites such as eHarmony. com to match people based on their interests or personality------comparing it to having a real estate agent of love. While the algorithm may reduce the number of potential partners from thousands to a few, they may be as unsuitable for each other as two people meeting at random, Dr. Finkel explained, adding the chances are no better than finding a relationship by walking into any bar. "There’ s no better way to figure out whether you’ re a match with somebody than talking to them over a coffee or beer. " Dr. Finkel said. [br] Why is Dr. Finkel mentioned in the passage?
选项
A、He is the lead researcher of the study on online dating.
B、He is a well-know professor at Northwestern University.
C、He is an expert in analyzing people’ s shopping patterns.
D、He is the president of a famous online matching website.
答案
A
解析
细节题。根据文章第四段内容“Lead author Eli J Finkel explained:Online dating is a terrific addition for singles to meet.However,there are two problems.”可知,Finkel是主编。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3362713.html
相关试题推荐
Theonethingallchildrenhaveincommonistheirrights.Everychildhast
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
()studentwithalittlecommonsenseshouldbeabletoanswerthequestion.A、Ea
Regretisascommonanemotionasloveorfear,anditcanbenearlyaspowe
Regretisascommonanemotionasloveorfear,anditcanbenearlyaspowe
Regretisascommonanemotionasloveorfear,anditcanbenearlyaspowe
Regretisascommonanemotionasloveorfear,anditcanbenearlyaspowe
随机试题
Whichofthefollowingdidthecallerhavedecorated?[br][originaltext]M:Hel
[originaltext]Hello,everyone.Today,I’dliketotalkaboutmotivation.Mo
[originaltext]M:MakethreecopiesformeandfiveforMr.Brown.W:Certainly,
Jacques-IvesCousteaudiedinParison26June,1997attheageof87.Hisi
建设单位将自己开发的房地产项目抵押给银行,订立了抵押合同,后来又办理了抵押登记。
按国家现行卫生标准,商场空调室内人员所需最小新风量,应为()。A. B.
GB18466-2001《医疗机构污水排放要求》中规定医疗机构污水监测项目是A.
男性,75岁,糖尿病6年,近1年来经常出现皮肤烧灼感及蚁走感,目前口服阿卡波糖治
基金的募集一般要经过申请、注册、发售及( )四个步骤。A.发行 B.上市
患者女,20岁。反复发作喘息、呼吸困难、咳嗽2年。体检:双肺散在哮鸣音,心脏无异
最新回复
(
0
)