首页
登录
职称英语
In the passage, the author is primarily concerned with doing which of the follow
In the passage, the author is primarily concerned with doing which of the follow
游客
2024-01-13
32
管理
问题
In the passage, the author is primarily concerned with doing which of the following? [br] It can be inferred from the passage that which of the following is true of majority shareholders in a corporation?
选项
A、They make the corporation’s operational management decisions.
B、They are not allowed to own more than fifty percent of the corporation’s stock.
C、They cannot make quick profits by selling their stock in the corporation.
D、They are more interested in profits than in productivity.
E、They cannot sell any of their stock in the corporation without giving the public advance notic.
答案
C
解析
This question asks you to decide what the passage implies, rather than states directly, about majority shareholders in a corporation. The best answer is C. According to lines 4-8 of the passage, those individual capitalists who were once majority shareholders in a corporation would not be able to make a quick profit by selling a large amount of stock because such a sale would depress the stock’s value. It can be inferred from the passage that this would be true of any majority shareholders. Choice A is not the correct answer. The passage suggests, in lines 11-13, that majority shareholders can actively influence a company’s decision-making, but it does not suggest that this influence is equal to the absolute authority suggested by the language of this answer choice. The passage also does not discuss the “operational management decisions” of corporations. Choice B is not correct. The passage does not specify what percent of a corporation’s stock any one shareholder is allowed to own. Choice D is not the correct answer. The author does not imply that majority shareholders are more interested in profits than in productivity. In fact, the author argues the opposite, stating that majority shareholders such as the old-style capitalists concentrated more on long-term productivity than on quick profits. Choice E is also incorrect. In lines 30-33, the author proposes that shareholders of more than 20 percent of a company’s stock should be required to give advance public notice before a stock sale, but the passage does not suggest that majority shareholders are currently required to do so.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3359777.html
相关试题推荐
—Hey,youlookconcerned.______?—Thefinalexam.Fmnotfullypreparedyet.A、Wh
Itwouldbe______arisktoletthechildgotoschoolbyhimself.A、followingB、p
Studythefollowingcartooncarefullyandwriteanessayonit.Inyouressay,
Helookedbehindhimto______hewasnotbeingfollowed.A、believeB、findC、make
Allthefollowingcasesareon-the-jobsmokingexceptthat______.[br]Manymana
Allthefollowingcasesareon-the-jobsmokingexceptthat______.[br]According
Whatisthebesttitleforthepassage?[br]Accordingtotheauthor,whenwill
Thepassageismeantto______.[br]"Shadowland"inthelastsentencerefersto
Thepassageismeantto______.[br]"...peoplewhodiewondering:Whatif?"(L
Ourpreferencesforcertaincolorsare______accordingtothepassage.[br]Whi
随机试题
Themostimportantpartofanytherapyis______(不在于你领悟到什么或谈论什么,而在于你做了什么).notw
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
MyPCisoutoforder,theexperimenthastobeputoff.A、beingB、wasC、beD、has
考虑到自重影响,现浇钢筋混凝土梁、板结构应按设计要求起拱的目的是:()A.提
服务产品质量难以界定的原因是()。A.服务产品可以从实体上被感知 B.顾
判定一份评估报告是否提供了必要的信息,其标准是()。A.要看评估报告使用人在阅
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
内毒素的主要成分是A.磷脂B.脂多糖C.蛋白质D.胶原E.无机盐类
关于城市设计和控制性详细规划的表述,下列哪些项是不准确的?()(2010年
(2016年真题)关于电缆排管敷设要求的说法,正确的是()。A.排管孔径应不小
最新回复
(
0
)