首页
登录
职称英语
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
游客
2024-01-13
61
管理
问题
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the following statements regarding the differing interpretations of Nightingale’s importance would the author most likely agree?
选项
A、Summers misunderstood both the importance of Nightingale’s achievements during the Crimean War and her subsequent influence on British policy.
B、The editors of Nightingale’s letters made some valid points about her practical achievements, but they still exaggerated her influence on subsequent genrations.
C、Although Summers’ account of Nightingale’s role in the Crimean War may be accurate, she ignored evidence of Nightingales’ subsequent achievement that suggests that her reputation as an eminent social reformer is welldeserved.
D、The editors of Nightingale’s letters mistakenly propagated the outdated idealization of Nightingale that only impedes attempts to arrive at a balance assessment of her true role.
E、The evidence of Nightingale’s letters supports Summers’ conclusions both about Nightingale’s activities and about her influence.
答案
C
解析
This question asks you to select a statement about the two contrasting accounts of Nightingale’s importance with which the author of the passage would be most likely to agree. The best answer is C. In the last paragraph, the author concedes that “Nightingale may not have achieved all of her goals during the Crimean War.” This is consistent with Summers’ view that Nighingale’s importance during the war has been exaggerated (lines 5-7), but the author of the passage nonetheless describes Nightingale as a great social pioneer because of her vision and achievements. These achievements, which the second paragraph states occurred primarily after the Crimean War, apparently did not influence Summers’ interpretation of Nightingale’s importance. Given the author’s favorable assessment of Nightingale’s reputation, it is likely that the author would agree that Summers’ interpretation ignores this important evidence. Choice A is not the correct answer. Although, in lines 40-42, the author concedes that Summers may be correct in her assessment of Nighingale’s wartime achievements, nothing is said in the passage about Summers’ discussion, if any, of Nightingale’s postwar influence or activities. Choice B is also incorrect. In lines 33-35, the author cites the editors’ collection of Nightingale’s letters as evidence of Nightingale’s “brilliance and creativity.” In addition, in light of the author’s statement that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44), there is no reason to think the author would agree that the editors exaggerated Nightingale’s influence on later generations. Choice D is not the correct answer. In the last paragraph of the passage, the author refers to Nightingale’s letters as evidence of her “brilliance and creativity” (lines 33-35), and as the basis for a conlusion that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44). It is therefore highly unlikely that the author believes that the editors of these letters have “mistakenly propagated” outdated notions or impeded a balanced assessment of Nightingale’s role. Choice E is also incorrect. In the last paragraph of the passage, the author states that “the evidence of Nightingale’s letters supports continued respect for Nightingale’ brilliance and creativity.” Summers, on the other hand, seeks in her book to “debunk” Nightingale’s “heroic reputation” (lines 3-5). Rather than supporting Summers’ conclusions about Nightingale, the evidence of Nightingale’s letters contradicts them.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3359765.html
相关试题推荐
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Thepassageasawholecanbestbecharacterizedaswhichofthefollowing?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Whichofthefollowingmostaccuratelystatesthemainideaofthepassage?[br]
Accordingtothepassage,beforethefinalresultsofthestudywereknown,whic
Accordingtothepassage,beforethefinalresultsofthestudywereknown,whic
随机试题
St.Valentine’sDay,hasrootsinseveraldifferentlegends.Oneoftheearl
Itisstability________destroyspeople’sambitionandbarricadespeople’ssteps.
GettingThin—forGoodA)Justabouteveryonehasbeenon
文化既是教育的内容,有是教育的结果,教育具有文化传承功能。()
“己欲立而立仁,己欲达而达人”告诉教师,对待同事和学生要做到() A.
阳和解凝膏用于A.肿疡脓成 B.阴证疮疡未溃者 C.阳证急性期 D.渗出较
可见颈外静脉怒张伴收缩期搏动的是()A.二尖瓣狭窄 B.二尖瓣关闭不全
A.文火B.中火C.武火D.先文火后武火E.先武火后文火酒炙宜用()。
如果可以有“教育过度”这样一个命题的话,其本意应该是,由于劳动力市场功能和教育质
牙龈肥大诊断及鉴别诊断
最新回复
(
0
)