首页
登录
职称英语
Sometime during the 1950’s, rock music permanently ousted jazz from the music sc
Sometime during the 1950’s, rock music permanently ousted jazz from the music sc
游客
2024-01-13
91
管理
问题
Sometime during the 1950’s, rock music permanently ousted jazz from the music scene. This is evident from the behavior of youths of that time. In crowded nightclubs they would applaud rock acts enthusiastically. But when a jazz act began, they went outside and got refreshments. They came back in only when the jazz set was finished. Which of the following statements, if true, is a valid objection to the conclusion drawn above?
选项
A、Jazz is the most important musical contribution of the linked States to world culture.
B、Although some young people who attended nightclubs in the 1950’s did try to listen to jazz, they eventually became bored with it.
C、Since the 1960’ s, rock music has not only provided youths with recreation but has, as well, become a rallying point for making social statements.
D、Although by 1960 jazz performances were less popular, there has since been a revival of interest in jazz among middle-class professionals.
E、Jazz steadily increased in popularity between the 1930’s and the 1950’s.
答案
D
解析
本题让我们反驳上述结论,而段落推理的结论显然是第一句话,并且第一句话的“permanent—ly”相当于绝对化语言,但它从后面陈述的原因推不出来。若1960年中产阶级行业人员有一股对爵士乐兴趣的复兴潮流,如(D)所说,那么就与上面“permanently”相冲突。(A)讨论的“贡献”,(C)讨论的摇滚乐的“作用”,(E)讨论的“20世纪30年代到50年代之间怎么样”均与段落推理无关。(B)最多起到部分支持作用。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358973.html
相关试题推荐
Seldom________anymistakesduringmypastfiveyearsofservicehere.A、madeIB、
Lastyear’sreceiptsfromthesaleofgreetingcardsduringtheweekbeforeMoth
Thehumanbodysecretesmorepain-blockinghormoneslateatnightthanduringth
Housesbuiltduringthelasttenyearshavebeenfoundtocontainindoorairpol
ExportsofUnitedStateswoodpulpwillriseconsiderablyduringthisyear.The
Duringasinglehour,anautomaticcameraphotographed100vehiclesthatweresp
Thepopulationofperegrinefalconsdeclinedrapidlyduringthe1950’sand1960’
Duringhisthreeyearsinoffice,thegovernorofastatehasfrequentlybeenac
Duringthenineteenthcentury,Britain’surbanpopulationincreasedasitsrural
Manyinstitutionsofhighereducationsufferdecliningenrollmentsduringperiod
随机试题
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperitya
Whathasbeenagreeduponbetweenthetwoautocompanies?[originaltext]Two
Itisprobablethatwhenmenfirstpaintedtheirfacesmany【C1】______ofye
关于良心和义务之间关系下列说法不正确的是()。A.良心和道德是紧密联系在一起的
材料二:甲企业为一般纳税人,企业所得税税率为25%,上年度利润分配账户有未弥补
同品种、同标号砌筑砂浆各组试块平均强度,按质量标准规定不得低于()。A.0.
根据《商业银行法》的规定,银行的核心资本不得()银行资本的()。A.高于;1
关于老年人的继承权,我国《老年人权益保障法》规定的内容包括()。A.老年人没有继
持卡人购物消费,取现要以存款余额为限度,不允许透支的银行卡是( )。A.准贷记
下列关于资产负债表日后期间销售退回的说法中,正确的有( )。A.销售退回发生于报
最新回复
(
0
)