首页
登录
职称英语
One randomly selected group saw a speaker lecture on environmental ethics to a l
One randomly selected group saw a speaker lecture on environmental ethics to a l
游客
2024-01-13
77
管理
问题
One randomly selected group saw a speaker lecture on environmental ethics to a large, attentive audience, and a different randomly selected group saw the same speaker give the same lecture, with identical mannerisms, but to a smaller, less attentive audience. The first group called the speaker thoughtful and assured. The second group called the speaker vague and long-winded. The information above can best serve as part of an argument against which of the following claims?
选项
A、The same social behavior can appear quite differently to different people when it is viewed in different social contexts.
B、If the second group had seen the speaker lecture to a more attentive audience, its judgment of the speaker’ s personal qualities might well have been different.
C、People’s judgments of a speaker’s personal qualities are based primarily on what the speaker says and the mannerisms with which the speaker says it.
D、A listener’s convictions about a speaker’s claims can be influenced by other people’s reactions to those claims.
E、A randomly selected group can sometimes arrive at a consensus about the personal qualifications of a speaker in a particular social situation.
答案
C
解析
本题是要找一个选项对本题中的“不同的观众对同一个演讲者相同的演讲评价不一”的论述进行反驳,(C)指出人们对演讲者个人素质的判断主要取决于他的谈话内容和说话方式,根据这个选项,两组听众对这个演讲者的反应应该相同,与本题段落中的“相同的人作相同的演讲,而听众反应不一”相矛盾,所以(C)正确。(A)为无关选项;(B)、(D)和(E)都支持了文中的观点。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358846.html
相关试题推荐
SpeakerA:IhaveanadmirationforChineseKungFu.BruceLee,JetLiandJackie
SpeakerA:Hello,Iwanttobuysomeclothesformygirlfriendforherbirthdayp
SpeakerA:So,what’sthestatusofouradvertisingcampaign?SpeakerB:AsIment
SpeakerA:So,what’sthestatusofouradvertisingcampaign?SpeakerB:AsIment
SpeakerA:Hereareourticketsandpassports.We’reflyingtoAmsterdamtoday.S
SpeakerA:Hereareourticketsandpassports.We’reflyingtoAmsterdamtoday.S
SpeakerA:Hereareourticketsandpassports.We’reflyingtoAmsterdamtoday.S
SpeakerA:Hereareourticketsandpassports.We’reflyingtoAmsterdamtoday.S
SpeakerA:Goodevening,sirandmadam.SpeakerB:Goodevening.【D1】__________Sp
SpeakerA:DoyouknowBeijingopera?SpeakerB:Ofcourse.【D5】__________Speaker
随机试题
[A]empty[B]sad[C]rest[D]wash[E]headache[F]dirty[G]join[br]nothappyB
OncefoundalmostentirelyinthewesternUnitedStatesandinAs.ia,dinosa
现存的existing
[originaltext]M:IamreallygettingworriedaboutMary.She.willsitinfora
Attractingandfeedingwildbirdsareentertainingactivitiesthathavelong
下列可以抑制胃酸分泌的药物是A.H1受体阻断剂 B.质子泵抑制剂 C.糖皮质
开关柜的柜间、母线室之间及与本柜()之间应采取有效的封堵隔离措施。其他功能隔
可用作眼用制剂抑菌剂的是A.氯化钠 B.磷酸盐缓冲溶液 C.苯乙醇 D.
绝经激素治疗的基本原则错误的是A.药物选择个体化,剂量个体化 B.选择能达到治
甲、乙两车均于2013年8月8日分别向X、Y两保险公司投保了交强险。甲车向X保险
最新回复
(
0
)