首页
登录
职称英语
A program instituted in a particular state allows parents to prepay their childr
A program instituted in a particular state allows parents to prepay their childr
游客
2024-01-13
77
管理
问题
A program instituted in a particular state allows parents to prepay their children’s future college tuition at current rates. The program then pays the tuition annually for the child at any of the state’s public colleges in which the child enrolls. Parents should participate in the program as a means of decreasing the cost for their children’s college education. Which of the following, if true, is the most appropriate reason for parents not to participate in the program?
选项
A、The parents are unsure about which pubic college in the state the child will attend.
B、The amount of money accunulated by putting the prepayment funds in an interest-bearing account today will be greater than the total cost of tuition for any of the public colleges when the child enrolls.
C、The annual cost of tuition at the state’s public colleges is expected to increase at a faster rate than the annual increase in the cost of living.
D、Some of the state’ s public colleges are contemplating large increases in tuition next year.
E、The prepayment plan would not cover the cost of room and boardtany of the state’s public colleges.
答案
B
解析
该短文建议父母亲们应该参加学费预付计划,把它作为一种减少他们的孩子们将来大学教育费用的手段,如果(B)是对的,将资金放到一个计息账户将比参加这个预付学费计划有更大的成本效益,因此(B)是一个不参加的理由,并且是正确答案;(A)和(E)同决定是否参加都不是明确相关。因为该计划应用于孩子选择上的任何公立大学,该计划已经考虑到了(A)中的偶然性;不管父母亲是否参与,(E)中提到的费用都没有包括在学费开支中;选项(C)和(D)通过指出学费要增加,为参加该计划提供了支持。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358809.html
相关试题推荐
AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats,themu
Itisfrommygrandparents______Ilearnedalot.A、whoB、whomC、thatD、whichC本题考
Thechildrenlinedupandwalkedout______.A、inplaceB、inconditionC、inorder
Thosechangeshaveaffectedchildren______parents.A、aslongasB、asgoodasC、as
Hegotajobsothathecouldbeindependent______hisparents.A、onB、inC、ofD、f
Thegirl______alargeamountofmoneyfromherparents.A、achievedB、inheritedC、
Mr.Smith,togetherwithhiswifeandchildren,______goingtothepartythiswe
Thefact______doctorsrecommendthatchildrenwithhypertension(过度紧张)drinkco
Byadoptingafewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencang
Byadoptingafewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencang
随机试题
Lookatthethreerestaurantadvertisementsonthefollowingpage.Answerthequ
Ifyourbudgetis(limit)______,theycantailortheoverallservicetomeetyour
Hadhebeenworkingthereformanyyears,theauthorofthereport____________(会
某市贸易公司为增值税一般纳税人,于2019年8月16日将拥有的商铺以800万元(
工程量清单计价模式下,企业定额是编制()的依据。A:招标控制价 B:招标文件
从经济学的角度看,资产评估的成本途径是建立在古典经济学派的价值理论之上的,古典经
近期,有一种很火的“假水”玩具,其外形酷似缩小版的饮料,瓶体印有果汁、可乐等字样
行为金融理论以心理学的研究成果为依据,认为投资者行为是理性的,投资者的实际投资
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
屋外配电装置软导体选择,下列条件正确的请选出。 线路按电晕电压校验不起决定作用
最新回复
(
0
)