首页
登录
职称英语
A famous singer recently won a lawsuit against an advertising firm for using ano
A famous singer recently won a lawsuit against an advertising firm for using ano
游客
2024-01-13
78
管理
问题
A famous singer recently won a lawsuit against an advertising firm for using another singer in a commercial to evoke the famous singer’ s well-known rendition of a certain song. As a result of the lawsuit, advertising firms will stop using imitators in commercials. Therefore, advertising costs will rise, since famous singers’ services cost more than those of their imitators. The conclusion above is based on which of the following assumptions?
选项
A、Most people are unable to distinguish a famous singer’s rendition of a song from a good imitator’ s rendition of the same song.
B、Commercials using famous singers are usually more effective than commercials using imitators of famous singers.
C、The original versions of some well-known songs are unavailable for use in commercials.
D、Advertising firms will continue to use imitators to mimic the physical mannerisms of famous singers.
E、The advertising industry will use well-known renditions of songs in commercials.
答案
E
解析
本题读题重点为段落最后一句话,且A为著名歌手的演唱费用比他们的模仿者要高,B为广告费用上升。如果没有假设选项(E),即A无意义,那么演唱歌曲的广为人知的版本的著名歌手的演唱费用不会影响广告费用。然而,因为著名歌手演唱费用相对较高,预计广告费用会上升,因此假设了(E),(E)是正确答案。(E)为典型的原因A有意义的答案。选项(A)与该论述无关,因为不管怎么说,著名歌手的演唱费用比模仿者的高。该论述讨论广告费用,而不是广告效果,因此,没有假设选项(B)。该论述假设某些歌曲的广为人知的版本是可以使用的,但没有要求任何版本都不能使用[选项(C)]。由于该论述指出广告公司将停止使用模仿者,没有假设选项(D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358695.html
相关试题推荐
Everycountryhassecretservicestohelpprotectitagainstseriousthreats
Everycountryhassecretservicestohelpprotectitagainstseriousthreats
Everycountryhassecretservicestohelpprotectitagainstseriousthreats
Everycountryhassecretservicestohelpprotectitagainstseriousthreats
Irecentlyhadtheopportunitytogotomyfirstevermusicfestival.WeLove
Irecentlyhadtheopportunitytogotomyfirstevermusicfestival.WeLove
Thefamousnovelissaid______intoChinese.A、tohavetranslatedB、tobetranslat
Thegovernmentwillconsider______futureactionsagainstterroristbombers.A、tak
Thatnightthebandplayedmanyoldsongs,______thefamousAmericansongCountr
Thecompanyisstartinganewadvertisingcampaignto______newcustomerstoit
随机试题
[originaltext]TheParisagreementtocurbclimatechangecallsforadramat
TheCommissionisexpectedtoproposeallowingpeopletochoosewhichlegal
Idreamofbeingawriter.ButIamafraidmaybeitisjustapipedream.Theun
Forthispart,youareallowedtowriteacompositiontellingaboutyourpersona
Intelligencemakesforbetterleaders-fr
在计算机系统中,()是指在CPU执行程序的过程中,由于发生了某个事件,需要
局部兴奋产生是由于()。A.刺激使细胞膜超极化 B.直接使细胞膜去极化 C
田野:小麦:麦粒( )。A.水塘:鲤鱼:鱼子 B.林场:树木:枯枝 C.牧
共用题干 一般资料:求助者,女性,29岁,国外某企业研究人员。案例介绍:求助者
男,27岁。头晕1周,加重伴乏力、心悸、牙龈出血就诊。查体:BP165/105
最新回复
(
0
)