首页
登录
职称英语
Arnold: I was recently denied a seal on an airline flight for which I had a conf
Arnold: I was recently denied a seal on an airline flight for which I had a conf
游客
2024-01-13
65
管理
问题
Arnold: I was recently denied a seal on an airline flight for which I had a confirmed reservation, because the airline had overbooked the flight. Since I was forced to fly on the next available flight, which did not depart until two hours later, I missed an important business meeting. Even though the flight on which I had a reservation was canceled at the last minute due to bad weather, the airline should still pay me compensation for denying me a seat on the flight. Jamie: The airline is not morally obligated to pay you any compensation. Even of you had not been denied a seat on the earlier flight, you would have missed your business meeting anyway. Which is the principle that, if established, justifies Jamie’s response to Arnold is that an airline is morally obligated to compensate a passenger who has been denied a seat on a flight for which the passenger has confirmed reservations?
选项
A、If the only reason the passenger is forced to take a later flight is that the airline overbooked the original flight.
B、Only if there is a reason the passenger is forced to take a later flight other than the original flight’s being canceled due to bad weather.
C、Only if the passenger would not have been forced to take a later flight and the airline not overbooked the original flight.
D、Even if the only reason the passenger is forced to take a later flight were that the original flight is canceled due to bad weather.
E、Even if the passenger would still have been forced to take a later flight and the airline not overbooked the original flight.
答案
C
解析
要证明Jamie对Arnold反应是合理的,就是要找航空公司有责任赔偿乘客的必要条件。根据Jamic对Arnold论述的驳斥,可知航空公司在超额预定某一航班时在道义上不具有赔偿责任,要对Arnold论述进行进一步的驳斥,还要对Arnold提及的天气原因进行反驳,即航空公司在由于天气或其他原因而迫使乘客乘坐晚一点的航班也不应当负道义上的责任。综上所述只有在顾客预定的那个航班既没有被超额预定,也没有因其他原因被取消或推迟的情况下,乘客仍被拒绝了座位时,航空公司在道义上就具有赔偿的责任,所以(C)是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358630.html
相关试题推荐
Themandenied______intotheneighbor’sgardenand______hiscow.A、going,ste
They________havearrivedatlunchtimebuttheirflightwasdelayed.A、willB、can
Whenairlineswerederegulatedinthe1970s,theaveragepriceofaticketwas$
Untilrecently,scientistsdidnotknowofaclosevertebrateanaloguetoth
Untilrecently,scientistsdidnotknowofaclosevertebrateanaloguetoth
Untilrecently,scientistsdidnotknowofaclosevertebrateanaloguetoth
Untilrecently,scientistsdidnotknowofaclosevertebrateanaloguetoth
Untilrecently,scientistsdidnotknowofaclosevertebrateanaloguetoth
Untilrecentlyitwasthoughtthatinkusedbeforethesixteenthcenturydidnot
Aedesalbopictus,avarietyofmosquitothathasrecentlyestablisheditselfin
随机试题
Readthearticlebelowaboutbusinessethics.Foreachquestion(31-40),
Iwassurprisedthattheyhave______.Theyseemedtobeaperfectmatch.A、broken
[originaltext]M:Let’sgooutfordinnertonight.ShallwetrythatnewFrench
Haveyoueverbeeninasituation______youknowtheotherpersonisrightyet
女性,38岁。反复右上腹疼痛病史5年,9小时前参加宴会后突发中上腹部持续性疼痛,
路基行车带压实度不足的原因不包括()。A、不同类别土混填 B、路堤填料为级
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
根据《房屋建筑与装饰工程量计量规范》(GB50854—2013),关于砌墙工程
配制高强混凝土的材料应符合的要求有()。A:选用强度等级42.5以上的硅酸盐水泥
共用题干 男性,30岁。既往有HBsAg(+)。10天前无诱因发烧,体温逐渐上
最新回复
(
0
)