首页
登录
职称英语
The Volunteers for Literacy Program would benefit if Dolores takes Victor’ s pla
The Volunteers for Literacy Program would benefit if Dolores takes Victor’ s pla
游客
2024-01-13
20
管理
问题
The Volunteers for Literacy Program would benefit if Dolores takes Victor’ s place as director, since Dolores is far more skillful than Victor is at securing the kind of financial support the program needs and Dolores does not have Victor’s propensity for alienating the program s most dedicated volunteers. The pattern of reasoning in the argument above is most closely paralleled in which one of the following?
选项
A、It would be more convenient for Deminique to take a bus to school than to take the subway, since the bus stops closer to her house than does the subway and, unlike the subway, the bus goes directly to the school.
B、Joshua’s interest would be better served by taking the bus to get to his parent’s house rather than by taking an airplane, since his primary concern is to travel as cheaply as possible and taking the bus is less expensive than going by airplane.
C、Belinda will get to the concert more quickly by subway than by taxi, since the concert takes place on a Friday evening and on Friday evenings traffic near the concert hall is exceptionally heavy.
D、Anite would benefit financially by taking the train to work rather than driving her car, since when she drives she has to pay parking fees and the daily fee for parking a car is higher than a round-trip train ticket.
E、It would be to Fred’ s advantage to exchange his bus tickets for train tickets, since he needs to arrive at his meeting before any of the other participants and if he goes by bus at least one of the other participants will arrive first.
答案
A
解析
本题题干中的论证和5个选项中的论证都用了比较选择论证法,因此在推论方式上几乎都是一样的,要正确解答此题,只能从细微处入手。选项(A)与本题的论证在支持它们选择一个而不是另一个时,都用了两个比较,所以本题的正确答案为(A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358605.html
相关试题推荐
W:IthinktheInternetismoreofadistractionthanabenefittostudents.M:
Oneofthebenefitsofthenewmodelisthatitiseasier______thantheoldon
Manythousandshavebenefited______thenewmedicalsystem.A、onB、inC、toD、from
ThethemeoftheInternationalLiteracyDaythisyearistheconnectionbetwe
ThethemeoftheInternationalLiteracyDaythisyearistheconnectionbetwee
Myjobwastomakeclassroomobservationsandencourageatrainingprogramt
Myjobwastomakeclassroomobservationsandencourageatrainingprogramt
Myjobwastomakeclassroomobservationsandencourageatrainingprogramt
Myjobwastomakeclassroomobservationsandencourageatrainingprogramt
Myjobwastomakeclassroomobservationsandencourageatrainingprogramt
随机试题
Thecomputercanbeprogrammedto______awholevarietyoftasks.A、solveB、tackl
国家政权属于()A.社会的经济基础 B.社会的上层建筑 C.社会的物质生活
下列有关中药处方调配叙述不正确的是()。A.已计价的处方在调配是应再次进行审方
下列邪气哪项易袭人体阳位A.燥 B.风 C.寒 D.暑 E.湿
关于新生儿脐带的护理措施,下列哪项是正确的A.用75%乙醇在脐部由外向内环形涂抹
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.如图
()是社会工作者区别于一般助人者的明显之处。A.服务对象 B.社会工作者
防卫过当是指防卫行为()。 A.超过必要限度造成不应有的损害的 B.明显超
在招募中使用金字塔模型,可以帮助组织确定合理的招募()。A.预算 B.时间
(2012年真题)某境外企业拟在国内投资建设设备制造项目,决定采用公开招标方式选
最新回复
(
0
)