首页
登录
职称英语
A long-term health study that followed a group of people who were age 35 in 1950
A long-term health study that followed a group of people who were age 35 in 1950
游客
2024-01-13
61
管理
问题
A long-term health study that followed a group of people who were age 35 in 1950 found that those whose weight increased by approximately half a kilogram or one pound per year after the age of 35 tended, on the whole, to live longer than those who maintained the weight they had at age This finding seems at variance with other studies that have associated weight gain with a host of health problems that tend to lower life expectancy. Which one of the following, if true, most helps to resolve the apparently conflicting findings?
选项
A、As people age, muscle and bone tissue tends to make up a smaller and smaller proportion of total body weight.
B、Individuals who reduce their cholesterol levels by losing weight can thereby also reduce their risk of dying from heart attacks or strokes.
C、Smokers, who tend to be leaner than nonsmokers, tend to have shorter life spans than nonsmokers.
D、The normal deterioration of the human immune system with age can be slowed down by a reduction in the number of calories consumed.
E、Diets that tend to lead to weight gain often contain not only excess fat but also unhealthful concentrations of sugar and sodium.
答案
C
解析
本题没有逻辑上严密的答案,通过对5个选项的分析我们发现(A)与本题的论述无关;(B)、(D)和(E)都倾向于解释其他的研究结果;相比之下,只有(C)选项能较好地解决本题中的两种研究结果的分歧。从抽烟者倾向于比不抽烟者瘦,即可推出35岁以后体重不断增长的人大都是不抽烟的人,因此尽管他们的体重增加会给他们带来一大堆的健康问题,但是他们的寿命还是比那些较瘦的,体重保持不变的人长,所以(C)有助于解决本题段落中的相互冲突的研究结果。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358479.html
相关试题推荐
Today,manypeoplearestarvingtodeath.Thereisashortageoffoodandth
Today,manypeoplearestarvingtodeath.Thereisashortageoffoodandth
Accordingtothepassage,______.[br]Inthesameculture,______.A、peoplehave
Accordingtothepassage,______.[br]People’sfacialexpressionsmaybemisund
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Thedegree______youmaintainyourmentalhealthmaydependoncertainsimpleenv
Beforethewarbrokeout,manypeople()insafeplacespossessionstheycouldno
Smokingisnotgood______youbecauseitcanaffectyourhealth.A、forB、atC、toD
随机试题
【B1】[br]【B19】A、articleB、reportC、workD、feelingC由句子结构可知应填入一个名词作表语,但article(文
Thatteacherisverygood______children.A、overB、atC、onD、withDThatteacher
COMETOTHEFIRSTEVERDIOPTRADESHOW!Morethan200Algerianmanufacturersare
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Goodadviceis______price.A、overB、beyondC、aboveD、topB介词辨析题。此句中beyond是“超出”的
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thediagramshowsthest
下列属于地下排水设施的有()。A.边沟 B.盲沟 C.暗沟 D.渗沟
下列对框支承隐框玻璃幕墙的玻璃板块安装的说法,不符合规范要求的有()。 A
按照《价格法》、《房地产经纪管理办法》等法律法规要求,房地产经纪机构应( ),
最新回复
(
0
)