首页
登录
职称英语
Playing eighteenth-century music on the instruments of that period provides valu
Playing eighteenth-century music on the instruments of that period provides valu
游客
2024-01-13
64
管理
问题
Playing eighteenth-century music on the instruments of that period provides valuable information about how the music originally sounded. Eighteenth-century instruments cannot be played without being restored, however, and restoring such an instrument destroys all of the information that researchers could obtain from it about eighteenth-century instrument-making techniques. If the statements above are true, which of the following must be true on the basis of them?
选项
A、Eighteenth-century instruments cannot be used to provide information about the original techniques used in playing such instruments if they have been restored.
B、Eighteenth-century instruments that have been restored can provide information only about how eighteenth-century music originally sounded.
C、Eighteenth-century instruments are the only source of information about the instrument-making techniques of that period.
D、An eighteenth-century instrument that has not been restored can provide more information than can one that has been restored.
E、An eighteenth-century instrument cannot serve as a source of new information about eighteenth-century instrument-making techniques once it can be played.
答案
E
解析
根据本题的论述可知获得18世纪的音乐听起来怎么样这方面的信息与获得18世纪的乐器制作技术方面的信息具有不兼容性。因此,能指出这两方面不兼容性的选项是正确答案的可能性较大。(E)选项的推理为既然要演奏就必然要先修复,一旦修复就不能成为新的信息来源,由此可知(E)选项的推理指出了这种不兼容性,所以(E)是正确答案;(C)易被误选,许多考生由destroy allof the information认为(C)中的only source成立,但他们忽略了from it,所以(C)选项因“only”一词而不能成立;(A)、(B)和(D)都不能从本题的论述中合理地推出。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358375.html
相关试题推荐
Peter____________alotofSpanishbyplayingwiththenativeboysandgirls.A、pi
Monthlyrainfallwasrecordedfortwotownsoverafive-monthperiodusingthec
TheMegaTekCorporationisdisplayingitsdistributionofemployeesbydepartmen
Overathree-weekperiod,thepriceofanounceofgoldincreasedby25%inthe
Expertsremovedalayerofeighteenth-centuryredpaintfromafigureinapaint
Anexaminationofcorruptionprovidesthebasisforrejectingtheviewthatane
Onceconsumersrecognizethataperiodofinflationhasbegun,thereisgenerall
InEgyptinthelatePaleolithicperiod,theclimatechanged,pasturesbecamede
AftertheColonialperiod’s50percentmortalityrate,lifeexpectancyimproved
TheperiodwhenthegreatpaintedcavesatLascauxandAltamirawereoccupiedby
随机试题
Isincerely______himtomakegreatprogresswithhisnewworkinashorttime.
AmazinglyfortheBritish,wholovequeues,thereisnoformalline-up--t
Anewstudyhasdrawnableakpictureofculturalinclusivenessreflectedin
[originaltext]M:Say,Lisa,whatshowareyouwatching?W:AnoldJapanesefilm
编辑加工整理时要尊重作者,下列做法中不符合这个原则的是( )。A.把公元年份的
图示单层钢筋混凝土厂房平面布置图,下列做法错误的是( )。 A.采用等距布置
施工质量事故处理的依据有(??)。A.有关质量事故的观测记录、照片等
甲公司与乙合伙企业签订了一份二手车买卖合同,合同约定由甲公司于10月底将一辆已行
负债是指由企业过去的交易或者事项形成的,预期会导致经济利益流出企业的将来义务。(
(2020年真题)甲公司是国际知名汽油车制造商,该公司2020年预计随着环保理念
最新回复
(
0
)