首页
登录
职称英语
Stylistic evidence and laboratory evidence strongly support the claim that the m
Stylistic evidence and laboratory evidence strongly support the claim that the m
游客
2024-01-10
60
管理
问题
Stylistic evidence and laboratory evidence strongly support the claim that the magnificent painting Garden of Eden is a work of the Flemish master van Eyck. Nevertheless, the painting must have been the work of someone else, as any one with a little historical and zoological knowledge can tell merely by looking at the painting. The animals in the painting are all vivid representations of actual animals, including armadillos. Yet armadillos are native only to the Americas, and van Eyck died decades before Europeans reached the Americas.
In the argument given, the two highlighted portions play which of the following roles?
选项
A、The first is a position that the argument seeks to reject; the second is evidence that the argument uses against that position.
B、The first and the second are each pieces of evidence that have been used to support the position that the argument opposes.
C、The first presents the main conclusion of the argument; the second provides evidence in support of that conclusion.
D、The first is a judgment that serves as the basis for the main conclusion of the argument; the second states that main conclusion.
E、The first is an intermediate conclusion drawn in order to support a further conclusion stated in the argument; the second provides evidence in support of that intermediate conclusion.
答案
C
解析
A.The first is a position that the argument seeks to reject;the second is evidence that the argument uses against that position.第一句是文章想要反驳的观点;第二句是文章用来反对那个观点的证据。
解析:第二个黑体句确实是证据,但是它应该支持第一个黑体句,而非反对,所以分号之后错误。不选。
B.The first and the second are each pieces of evidence that have been used to support the position that the argument opposes.第一个和第二个黑体句都是用来支持文章要反对的观点的证据。
解析:第一个黑体句是结论而非证据,不选。
C.The first presents the main conclusion of the argument;the second provides evidence in support of that conclusion.第一个黑体句呈现了文章的主要结论;第二个黑体句提供了证据支持那个结论。
解析:第一个黑体句是本文结论,分号之前正确。第二个黑体句与第一个黑体句顺承,并且是证据,分号之后也正确。该选项正确。
D.The first is ajudgment that serves as the basis for the main conclusion of the argument;the second states that main conclusion.第一个黑体句充当了文章主要结论原因的一个评价;第二个黑体句阐述了文章主要结论。
解析:第一个黑体句是结论而非原因,该选项错误。
E.The first is an intermediate conclusion drawn in order to support a further conclusion stated in the argument;the second provides evidence in support of that intermediate conclusion.第一句是一个用来支持文章进一步结论的间接结论;第二句提供证据支持那个间接结论。
解析:第一个黑体句就是这篇文章的结论,不存在间接结论,该选项错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3350516.html
相关试题推荐
RoyalgarmentsfoundinthetombsofancientEgyptiansrevealnoevidenceofhav
Thetheoryis(i)______somuch(ii)______evidencethatitisnowacceptedbythe
Thearchaeologist’sexaminationoftheevidencewasremarkablycarefulandthoro
Notsurprisingly,supportersofthegovernor’splantosetasidelandforafore
Elena,whostronglyfavoredtheproposal,wasunderstandably(i)______whenanin
Carsonpresentshercasesostronglyandlogicallythatonlytheprejudicedort
Scientistsrequireobservabledata,not(i)______,tosupportahypothesis;soun
Itishersupremelyskillfuluseofsophisticatedlaboratoryinstrumentsthatma
Thelaboratorymazehasgrowneverless_______sinceitwasfirstinventedinste
Bypointingouttheself-servingnatureofthegovernor’smotivesforsupporting
随机试题
Museumshavechangedalot.Theyarenolongerplacesthatpeople"shouldgo"
Withthehighergraderequirementsforadmission,ithasbecome______morediffic
Ironically,theintellectualtoolscurrentlybeingusedbythepoliticalrig
Bullyingisadistinctivepatternofharmingandhumiliatingothers.Thosewh
一个国家对本国教育所要培养的人才和质量和规格的总要求是( )A.教育目的 B
许多人很崇尚言论自由,以为言论自由就可以解决思想自由的问题。实际上,言论表达的自
治疗急性肾盂肾炎时,应用碱性药物的目的是 A.碱化尿液以抑制细菌生长B.提高
具体来看,在金融创新活动中,银行需要特别注意从以下()方面来保护客户的利益。
2014年4月,中国证券监督管理委员会发布了《关于修改《证券发行与承销管理办法》
室内消火栓由消火栓和( )主要部件组成。A.消防水池 B.供水管网 C.报
最新回复
(
0
)