首页
登录
职称英语
Before feminist literary criticism emerged in the 1970s, the nineteenth-cent
Before feminist literary criticism emerged in the 1970s, the nineteenth-cent
游客
2024-01-10
61
管理
问题
Before feminist literary criticism emerged in the 1970s, the nineteenth-century United States writer Fanny Fern was regarded by most
critics
(when considered at all) as a prototype of weepy sentimentalism –a pious, insipid icon of conventional American culture. Feminist reclamations of Fern, by contrast, emphasize her nonsentimental qualities, particularly her sharply humorous social criticism. Most feminist scholars find it difficult to reconcile Fern’s sardonic social critiques with her effusive celebrations of many conventional values.
Attempting to resolve this contradiction, Harris concludes that Fern employed flowery rhetoric strategically to disguise her subversive goals beneath apparent conventionality.
However, Tompkins proposes an alternative view of sentimentality itself, suggesting that sentimental writing could serve radical, rather than only conservative, ends by swaying readers emotionally, moving them to embrace social change. [br] It can be inferred from the passage that Tompkins would be most likely to agree with which of the following about the critics mentioned in the passage?
选项
A、They accurately characterize the overall result Fern is aiming to achieve.
B、They are not as dismissive of Fern as some feminist critics have suggested.
C、They exaggerate the extent to which Fern intended her writing to serve a social purpose.
D、They wrongly assume that sentimental must be a pejorative term.
E、They fail to recognize that sentimental rhetoric plays to readers emotions.
答案
E
解析
根据汤普金斯的观点,弗恩的多愁善感最终是服务于她颠覆社会的目的。但是评论家只关注到了多愁善感,没有关注颠覆社会,因此这些评论家没能认识到多愁善感的辞藻对读者情感起到的作用。A项弗恩的目标是颠覆社会,但是评论家并没有认识到这一点。B项从文中无法得知评论家和女权主义者是否瞧不起弗恩。C项评论家根本没有关注到弗恩的社会目的。D项文中评论家没有说多愁善感是褒义词还是贬义词。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3349632.html
相关试题推荐
[img]2014m9x/ct_egreqj_egreqbj_0001_20148[/img][br]ABeforemakingthecomparis
A、InwhattraditiondofeministcriticsusuallyplaceDorothyAllison?B、Whatar
BeforeGibson,populardiscoursesurroundingtheInformationAgeoften
A、creatingadead-endforfeministliterarycriticismbyattackingthenotionof
Feministcriticshavelongdebatedtheextenttowhichgenderplaysaro
Peopleworshipcapital,adoreitsaura,______beforePorschesandTokyolandval
Feministcriticshaveoftenponderedwhetherapostmodernlanguagema
Feministcriticshaveoftenponderedwhetherapostmodernlanguagema
Feministcriticshavelongdebatedtheextenttowhichgenderplays
Feministcriticshavelongdebatedtheextenttowhichgenderplays
随机试题
•Readthetextbelowaboutbrokers.•Choosethebestwordtofilleachgap,from
Idoubt_____theycanswimacrosstheriver.A、whyB、thatC、whetherD、whenC在肯定句中,
Livingnearairportsmightnotonlyleadtoresidentssufferingsleeplessni
TheInternetcanmakethenewsmoredemocratic,givingthepublicachancet
某企业专营珠宝销售,该企业对存货发出适宜采用的计价方法是()。A.先进先出法
左边的立体图形是立方体中挖出一个圆锥台孔后形成的,如果从任一面剖开,以下哪一个不
(2019年真题)一般情况下,投资者T日转托管基金申请成功后,可于()日起
某航班原定由B747SP飞机执行。该航班业载情况如下:旅客F4/C16/Y180
董事会对股东大会负责,其职权包括()。A:决定公司的经营计划和投资方案 B:
甲法院和乙法院因为管辖权发生争议,协商未果,可以由()指定管辖。 A.
最新回复
(
0
)