首页
登录
职称英语
The Minoan civilization flourished on the island of Crete around 2000 B.C.Th
The Minoan civilization flourished on the island of Crete around 2000 B.C.Th
游客
2024-01-10
73
管理
问题
The Minoan civilization flourished on the island of Crete around 2000 B.C.The discovery on Crete of large numbers of bronze implements and the furnaces used in their manufacture shows that the Minoans had a thriving bronze industry. Moreover, many bronze artifacts from this period that are similar in style to those produced on Crete have been found in southern Greece. Hence it is probable that, besides making bronzeware for domestic use, the Minoans exported bronzeware to southern Greece.
Which of the following, if true, most strengthens the argument given?
选项
A、Copper and tin, the main ingredients of bronze, were present in Southern Greece.
B、No furnaces dating from the Minoan era and suitable for the manufacture of bronze implements have been found in southern Greece.
C、The Minoans exported a great deal of pottery, which was highly valued by other ancient civilizations.
D、The fuel needed for Minoan bronzeware furnaces was provided by a variety of local species of hardwood.
E、Some of the pieces of bronzeware found on Crete were non-Minoan in origin.
答案
B
解析
B选项说明希腊南部不存在生产青铜器的条件,但是根据原文,希腊南部有青铜器,这就进一步加强了这些青铜器是从米诺斯进口的可能性,同时也排除了希腊自己生产青铜器的可能性。B选项属于“排除他因”,正确。A项只能说明希腊南部存在生产青铜器所需的成分,与米诺斯人出口青铜器无关,不选。C项陶器和文章所讨论的青铜器无关。不选。D项米诺斯是否出口青铜器和燃料从哪来没有关系,不选。E项原文说希腊南部发现了一些和克里特岛上的青铜器风格很像的铜制品,而该选项则说明克里特岛上的青铜器未必起源于米诺斯文明,也就意味着希腊南部的青铜器不一定是米诺斯人出口的,削弱原文,不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3349294.html
相关试题推荐
Aroundtheworld,thebicycleisafavoritemethodoftransportation,espe
Aroundtheworld,thebicycleisafavoritemethodoftransportation,espe
Acivilization’slevelofadvancementcanbejudgedtoanastonishingdegreeof
Conspiracytheoriescommonlyrevolvearoundtheconceptthatanindividualoran
Thousands,perhapsevenmillions,ofpeoplearoundtheworldareafflictedwith
Thousands,perhapsevenmillions,ofpeoplearoundtheworldareafflictedwith
SomemedievalEuropeanpainterssawiniquityallaroundthem:theyfeltthatthe
Aroundstrangers,Raviappeared(i)______;butoncehewaswithhisfriends,his
Notinga(i)______ofrobinsaroundhishome,thebird-watcherwonderedwhethert
Residentsoftheisolatedislandwereforcedtomastertheartofnavigation,be
随机试题
AfterWorldWarIImostAustralianswerecautiousaboutprospectsforthefuture
B
当旅游团一天的旅游活动结束后,地陪应在返回饭店的途中对当天参观游览的内容做()。
随着人民生活水平的提高.人们对商品房和家用汽车需求旺盛,拉动了房地产业、汽车制造
对风险的识别和评价可以采用最简单、最易操作的()。A:概率分析法 B:风险解
共用题干 NewFoodsandtheNewWorldInthe
从未来发展趋势看,客房设计的要求不包括( )。A.人性化 B.绿色化 C.
A.系统性红斑狼疮性肾炎 B.多囊肾 C.慢性肾小球肾炎 D.急性肾小球肾
下列关于股利政策的表述中正确的有( )。A.固定股利政策有可能导致公司违反我
(2013年真题)关于轻型井点降水施工的说法,正确的有()。A.轻型井点一般可采
最新回复
(
0
)