首页
登录
职称英语
You read in a newspaper an advertisement offering scholarships for overseas
You read in a newspaper an advertisement offering scholarships for overseas
游客
2024-01-09
44
管理
问题
You read in a newspaper an advertisement offering scholarships for overseas students.
Write a letter to the newspaper. In your letter
ask for detailed information
explain why you are qualified for one of the scholarships
state your study plan
选项
答案
Dear Sir/Madam,
I am writing in response to your advertisement in the China Daily on 4 October regarding scholarships available for international students. As a Chinese student, I wish to recommend myself as a promising scholarship candidate.
Let me begin by outlining my background and claims to such a scholarship. First of all, I obtained my master’s degree from Peking University. Then I started working at CCTV as an English news reporter and have been there for four years. Therefore I am confident I fully meet the requirements of your scholarship programme.
If I am granted financial support, I will study with a carefully mapped out plan. My research will focus on how to boost China’s media industry and how to get it ready for fierce global competition after China becomes a member of the World Trade Organisation. As I intend to work once more as an English reporter after graduation, I will also devote my time to the study of English writing and phonology.
I am looking forward to your early reply with full application details and trust that you will give my claims serious consideration. Thank you for your attention.
Yours sincerely, Fan Yang
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3348298.html
相关试题推荐
Newspapersreportthattheformerexecutivehasbeentryingtokeepalowprofil
Newspaperadvertisersfeeltheirmessagesaremorebelievableand(i)______whent
Thenewspapers’editorialsectionregularlypublishesthe(i)______ofthoseread
Accordingtothenewspapercritic,theperformancesatthetalentcontestlastn
AnIrishnewspapereditorialencouragingwomentoparticipateinthenonimpo
AnIrishnewspapereditorialencouragingwomentoparticipateinthenonimpo
Studyingabroad-Howdoyouthinkstudyingoverseaswillbedifferenttostudyi
Howoftendoyoureadnewspapers? Everyday.SinceIhaveallthosenewsappso
What’syourfavouritenewspaper? MyfavouritenewspaperisTheGuardian.It’sa
Whatmakesanadvertisementeffective? Ithinkanadvertisementiseffectivewh
随机试题
FourWaystoBeHappierA)IftherewereaDr.Happines
NarratorListentopartofalectureinasociologyclass.Nowgetr
PassageOneFanaticpatriots.由题干关键词“culturalhomogenization”可定位至第六段。该段首句提出观点,应该欢迎
对正常状态下国家之间关系的主导,是指导现代国际关系的基本准则的是()A.各国主权
阅读以下说明和C函数,回答问题l至问题3,将解答写在答题纸的对应栏内。 【说明
安装工程类别根据安装工程专业特点分类包括( )。A.自动化安装工程 B.民用
患者男性,50岁,"胃痛"史15年,近来消瘦、乏力,持续性呕吐宿食,胃痛规律改变
1.满足人民基本文化需求是社会主义文化建设的基本任务。必须坚持政府主导,按照
(2021年真题)根据风险压力测试旨在估计出在()情况下银行的风险承受能力
单侧髁突颈都骨折,伤侧髁突的移位方向为()A.向前内 B.向前外 C.向前上
最新回复
(
0
)