首页
登录
职称英语
Mr. Faugel was convinced that student nervousness had affected their scores;
Mr. Faugel was convinced that student nervousness had affected their scores;
游客
2024-01-02
59
管理
问题
Mr. Faugel was convinced that student nervousness had affected their scores; to reduce the anxiety of these students who had already been tested, he gave 22 of them a beta blocker before readministration of the test. Their scores improved significantly. The other 8 students (who did not receive the beta blockers) improved only slightly. Second-time test-takers nationwide had average improvements which were similar to those in Faugel’s non-beta blocker group. Beta blockers are prescription drugs which have been around for 25 years. These medications, which interfere with the effects of adrenalin, have been used for heart conditions and for minor stress such as stage fright. Now they are used for test anxiety. These drags seem to help test-takers who have low scores because of test fright, but not those who do not know the material. Since there can be side effects from these beta blockers, physicians are not ready to prescribe them routinely for all test-takers. [br] Where is the only place a person can obtain beta blockers?
选项
A、Supermarket.
B、Convenience store.
C、Stationary store.
D、Doctor’s office.
答案
D
解析
见文中:Beta blockers are prescription drugs which have been around for 25 years.β-受体阻滞药是一种已存在25年左右的处方类药。既是处方药,当然要从医生处获得了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3326350.html
相关试题推荐
[img]2014m9s/ct_etoefm_etoeflistz_0397_20149[/img][br]Whatdoesthestudentte
[img]2014m9s/ct_etoefm_etoeflistz_0186_20149[/img][br]Whywasthestudentperm
Whenstudentsmovetoanewschool,theysometimesfaceproblems.Howcansc
Somestudentslikeclasseswhereteacherslecture(doallofthetalking)in
Inthefuture,studentsmayhavethechoiceofstudyingathomebyusingtec
Someuniversitiesrequirestudentstotakeclassesinmanysubjects.Otheru
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Allstudentsshouldb
Somepeoplebelievethatuniversitystudentsshouldberequiredtoattendcl
Somehighschoolsrequireallstudentstowearschooluniforms.Otherhighs
Manystudentschoosetoattendschoolsoruniversitiesoutsidetheirhomeco
随机试题
ThePressConferenceThepressconferencehascertainadvantage
Forcenturies,immigrantshavecometoAmericaseekingthepromiseoflife,
[originaltext]W:I’msorry,Sir.TheplanefromNewYorkisbehindscheduleas
提到中国文化就不能不提到中国饮食。中国的菜肴很丰富,种类繁多,源自中国56个民族(nationality)和广大的地域。中国北方多以面食为主,南方多以米
患者外伤后,面色晦暗,头痛头晕,头痛经久不愈,痛如锥刺、痛处固定,或健忘,失眠,
盐酸哌替啶属于A:解热镇痛药 B:麻醉性镇痛药 C:镇静催眠药 D:中枢兴
刘某40岁时投保终身死亡保险,保险金额为10万元,同时投保医疗保险(无免赔约定)
(2012年真题)某企业2017年度生产经营用房原值12000万元;幼儿园用
(2020年12月真题)下列客体中,受知识产权法律制度保护的是()。A.产品
资产负债表中的负债项目是按照债务的()顺序排列。A.金额的大小 B.流动性的
最新回复
(
0
)