首页
登录
职称英语
With the sudden onset of severe psychotic symptoms, the individual is said t
With the sudden onset of severe psychotic symptoms, the individual is said t
游客
2024-01-02
53
管理
问题
With the sudden onset of severe psychotic symptoms, the individual is said to be experiencing acute schizophrenia (精神分裂症). "Psychotic" means out of touch with reality, or unable to separate real from unreal experiences. Some people have only one such psychotic episode. Others have many episodes during a lifetime but lead relatively normal lives during interim periods. The individual with chronic (continuous or recurring) schizophrenia often does not fully recover normal functioning and typically requires long-term treatment, generally including medication, to control the symptoms. These symptoms may include hallucinations (幻觉), incoherence, delusions, lack of judgment, deterioration of the abilities to reason and feel emotion, and a lack of interaction between the patient and his environment. The hallucinations may be a visual, auditory, or tactile. Some chronic schizophrenic patients may never be able to function without assistance of one sort or another. [br] Which of the following is NOT a symptom of schizophrenia?
选项
A、Hallucinations.
B、Delusions.
C、Incoherence.
D、Vertigo.
答案
D
解析
见文章倒数第三句:These symptoms may include hallucinations.(幻觉),incoherence(语无伦次),delusions(错觉),lack of judgment,deterioration of the abilities to reason and feel emotion,and a lack of interaction between the patient and his environment.其中提到精神分裂症的症状,选项D.Vertigo(眩晕)不是,所以是答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3326215.html
相关试题推荐
IndividualPerformanceandthePresenceofOthersP1:Aperson’sperformanceon
IndividualPerformanceandthePresenceofOthersP1:Aperson’sperformanceon
IndividualPerformanceandthePresenceofOthersP1:Aperson’sperformanceon
IndividualPerformanceandthePresenceofOthersP1:Aperson’sperformanceon
IndividualPerformanceandthePresenceofOthersP1:Aperson’sperformanceon
IndividualPerformanceandthePresenceofOthersP1:Aperson’sperformanceon
Individualspurchasealotoftechnologyforthehomebecause______hasbecomeso
Ancientathletescompetedasindividuals,notonnationalteams,asinthemoder
不管是单人跳还是双人跳,跳绳时,男孩女孩都经常一边跳一边唱着歌谣。Eitherindividuallyorinpairs,boysandgirls
Everyenterprisereliesupontheuniqueskillsetsandtalentseachindividualc
随机试题
Theearthiswitnessinganurbanrevolution,aspeopleworldwidecrowdinto
TheyoungmanspeaksJapanesefluentlyasifhe______aJapanese.A、wereB、wouldb
[originaltext]Shouldgirlsgotoschoolonlywithothergirls?Isitbetter
Iammoreofahostthanaguest.Ilikepeopletostaywithmebutdonotmu
[originaltext]W:It’samiraclethatFrankcameoutoftheaccidentalive.M:Y
[originaltext]TheremainsofaBritishtouristwhodisappearedinCanadahaveb
在实际工作中,当总体规模较大时,一般不直接采用简单随机抽样,原因是( )。A.
黄老师根据高中生的特点开设“微电影”课程,让学生组成摄制小组,合理分工,创作出一
患者男性,31岁,因智齿拔牙后出血不止,进一步检查后确诊为血友病A。由于之前对血
证券公司、证券投资咨询机构应当提前5个工作日将广告宣传方案和时间安排向公司住所
最新回复
(
0
)