首页
登录
职称英语
Phyllis Wheatley is regarded as America’s first black poet. She was born in
Phyllis Wheatley is regarded as America’s first black poet. She was born in
游客
2023-12-31
86
管理
问题
Phyllis Wheatley is regarded as America’s first black poet. She was born in Senegal, Africa, about 1753 and brought to America aboard a slave ship at about the age of seven. John and Susannah Wheatley bought her for three pounds at a slave auction in Boston in 1761 to be a personal servant of Mrs. Wheatley. The family had three other slaves, and all were treated with
respect
. Phyllis was soon accepted as one of the family, which included being raised and educated with the Wheatley’s twin 15-year-old children, Mary and Nathaniel. At that time, most females, even from better families, could not read and write, but Mary was probably one of the best educated young women in Boston. Mary wanted to become a teacher, and in fact, it was Mary who decided to take charge of Phyllis’s education. Phyllis soon displayed her remarkable talents. At the age of twelve she was reading the Greek and Latin classics and passages from the Bible. And
eventually
, Mrs. Wheatley decided Phyllis should become a Christian. At the age of thirteen Phyllis wrote her first poem. She became a Boston sensation after she wrote a poem on the death of the evangelical preacher George Whitfield in 1770. It became common practice in Boston to have "Mrs. Wheatley’s Phyllis" read poetry in polite society. Mary married in 1771, and Phyllis later moved to the country because of poor health, as a teacher and caretaker to a farmer’s three children. Mary had tried to interest publishers in Phyllis’s poems but once
they
heard she was a Negro they weren’t interested.
Then in 1773 Phyllis went with Nathaniel, who was now a businessman, to London. It was thought that a sea voyage might improve her health. Thirty-nine of her poems were published in London as Poems on Various Subjects, Religious and Moral. It was the first book published by a black American. In 1775 Phyllis wrote a poem
extolling
the accomplishments of George Washington and sent it to him. He responded by praising her talents and inviting her to visit his headquarters. After both of her benefactors died in 1777 , and Mary died in 1778 , Phyllis was freed as a slave. She married in 1778 , moved away from Boston, and had three children. But after the unhappy marriage, she moved back to Boston, and died in poverty at the age of thirty. [br] Which of the following is NOT true about Phyllis in the early 1770s?
选项
A、She wrote her first poem when in her teens.
B、She married in 1771.
C、She became a teacher.
D、She was able to get her poems published.
答案
B
解析
细节题型。选项A在第二段第一句中提及;选项C在第二段倒数第二句中提及;选项D在第三段第三句中提及;只有选项B是错误的;因此B为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3322902.html
相关试题推荐
Asinchimpanzees,captivebottlenosedolphinshavebeentaughtAmericanSig
MexicanMuralArtP1:ThefirstmajormodernartmovementinLatinAmericawasM
MexicanMuralArtP1:ThefirstmajormodernartmovementinLatinAmericawasM
MexicanMuralArtP1:ThefirstmajormodernartmovementinLatinAmericawasM
MexicanMuralArtP1:ThefirstmajormodernartmovementinLatinAmericawasM
MexicanMuralArtP1:ThefirstmajormodernartmovementinLatinAmericawasM
NavigationActsofColonialAmericaP1:Throughoutthecolonialperiod,afterth
NavigationActsofColonialAmericaP1:Throughoutthecolonialperiod,afterth
NavigationActsofColonialAmericaP1:Throughoutthecolonialperiod,afterth
NavigationActsofColonialAmericaP1:Throughoutthecolonialperiod,afterth
随机试题
Minipresentation’--about6minutesInthispartofthetestyouareaskedtogi
Theaimofajobinterviewistoestablishwhetheryouarelikelytodowel
EATS,SHOOTSANDLEAVES—abookreview
WritingaResearchPaperI.ResearchPaperandOrdinaryEss
【B1】[br]【B7】A、degreesB、waysC、kindsD、valuesD推导题。从上下文的意思来看,这里应该是“价值”。
某框架结构四层公寓,无地下室,地面以下土层分布均匀,地下10米范围内为非液化粉土
在输血前必须完成的事项不包括A.取血 B.与另一护士再次核对 C.患者血型鉴
股票未来收益的现值是股票的( )。A.内在价值 B.清算价值 C.账面价值
房地产企业向居民以分期付款的方式销售住房,该信用形式属于()。A.商业信用
A.1A B.7A C.5A D.不能确定
最新回复
(
0
)