首页
登录
职称英语
According to the passage, how many universities in the United States took part i
According to the passage, how many universities in the United States took part i
游客
2023-12-29
64
管理
问题
According to the passage, how many universities in the United States took part in the study? [br]
There are new findings that people with inadequate sleep are likely to gain weight. Researchers say a lack of sleep can produce hormonal changes that increase feelings of hunger.
In one study, researchers from Stanford University in California and the University of Wisconsin examined information on more than one thousand people. The people had taken part in a long-term study of sleep disorders.
Some people slept less than five hours a night. They had fifteen percent higher blood levels of a hormone called ghrelin than people who slept eight hours. And they had fifteen percent less of the hormone leptin. Experts say ghrelin helps make people feel hungry; leptin makes you feel full.
The results were not affected by how much people exercised. People who are awake longer have more time to burn energy. But the researchers say loss of sleep may increase hunger especially for high-calorie foods, so people gain weight.
Researchers found that the best amount of sleep for weight control is seven-point-seven hours a night.
Researchers at the University of Chicago did a smaller study. They found that people who slept just four hours a night for two nights had an eighteen percent reduction in leptin. And they had a twenty-eight percent increase in ghrelin. The young men in that study also appeared to want more sweet and starchy foods.
Researchers from Columbia University in New York did a third study. They found that people who got less than four hours of sleep a night were seventy-three percent more likely to be overweight. This was compared to people with seven to nine hours of sleep. The researchers say that for survival, the body may be designed to store more fat during times with less sleep.
选项
A、More than 1,000 people took part in the study.
B、People who slept less had higher blood levels of ghrelin.
C、People who slept more had higher blood levels of leptin.
D、The amount of exercise can influence the result of the study.
答案
D
解析
是非判断。题干:根据文章,关于第一次研究,哪个说法不正确?A选项为“超过1,000人参与了该研究”,根据原文“researchers…examined information onmore than one thousand people.”,译文为:研究人员调查了超过1,000人的信息,所以该选项是正确的。B选项为“睡眠较少的人ghrelin的血压高”,根据原文“Some people slept less…They had fifteen percent higher blood levelsof a
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3315961.html
相关试题推荐
BecausetheUnitedStateshaslittletin,______producedintherestofthewor
TheUnitedStatesgovernmentpublishesguidelinesforappropriatenutrienti
TheUnitedStatesgovernmentpublishesguidelinesforappropriatenutrienti
TheUnitedStatesgovernmentpublishesguidelinesforappropriatenutrienti
Accordingtomostlinguists,besidethedifferencebetweenspeechandwritingth
Accordingtosomerecentreports,theurbanmasses,particularlymiddle-classwo
TheUnitedStatescountsitspopulationeverytenyears,andeachcensusrev
TheUnitedStatescountsitspopulationeverytenyears,andeachcensusrev
TheUnitedStatescountsitspopulationeverytenyears,andeachcensusrev
TheUnitedStatescountsitspopulationeverytenyears,andeachcensusrev
随机试题
[originaltext]M:IwenttoNewYorkyesterday,butIforgottocallBarry.W:B
[audioFiles]audio_eufm_j72_001(20082)[/audioFiles]A、Hewastalkinginanewspap
[originaltext]EducationexpertssayAfrica’sgrowinghighereducationsyste
对COX-1和COX-2均有抑制作用的是A.美洛昔康 B.塞来昔布 C.吡罗
下列有关信息技术对内部控制影响的提法中,正确的有( )。 A.如果依赖相关
下列选项中,不属于肝性脑病的常见诱因的是A.感染 B.电解质紊乱 C.高蛋白
抵押贷款时采取等额本息还款方式的特点为( )。A、可节省整体利息支出 B、
175.以党小组为单位开展民主评议党员的,党小组根据党员自评、互评和群众评议情况
人员录用评估主要从( )三个方面进行。A.录用成本比 B.录用比 C.招聘
金合金全冠抛光使用的抛光剂为A:氧化铁 B:硼砂 C:浮石 D:氧化铬
最新回复
(
0
)