首页
登录
职称英语
[originaltext] Often during my young life, I had ridden my horse down hills,
[originaltext] Often during my young life, I had ridden my horse down hills,
游客
2023-12-29
31
管理
问题
Often during my young life, I had ridden my horse down hills, chasing cows, and I had never been afraid. Suddenly, I experienced a moment that terrified me. I was on a narrow edge of rock on one of the highest points of the ranch, and I could see the treetops on the plateau below, like tiny shrubs, racing beneath the hoofs of my horse. The cow was getting away ’from me! I urged my horse to go faster and then, to gain distance, I made him jump to a steep slope below. He skidded in the winter mud to the edge of the slope and hung for an instant, balanced dangerously, half falling into the deep valley hundreds of feet below. Miraculously, he got his footing again. Shaking with fright, I got off him and sat down in the wet grass, trembling with the thought of what had almost happened. Then, slowly and carefully, I led my horse back down the steep hill, wondering how we had ever got up so high in the first place. "Somebody else is going to have to get that cow," I said to my father, "I’m not going up there again."
选项
A、His horse flew over the treetops below.
B、His horse nearly fell into the deep valley.
C、His horse raced across the valley easily.
D、His horse refused to carry him over the hilltop.
答案
B
解析
语义的理解和判断。根据原文I made him jump to a steep slope below.He skidded in the winter mud to the edge of the slope and hung for an instant,balanced dangerously,half falling into the deep valley hundreds of feet below.Miraculously,he got his footing again可知,说者策马向下面的陡坡跳,马在坡边的冬泥里打滑,坚持了片刻,勉强保持平衡,向下面几百英尺深的峡谷落去,奇迹发生了,它站住了。由此可见,B项说法与原文相符,该项是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3315792.html
相关试题推荐
TheAmericandancerLoieFullerusedincensetocreatespecialeffectsduringhe
[originaltext]女士们、先生们!这是我第三次访问非洲。非洲自然资源丰富,发展潜力巨大。尽管经历了数百年的殖民统治和掠夺,尽管现在还面临着不
[originaltext]IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedev
[originaltext]A:我是新华社的记者。请问,作为乌干达的财政、计划与经济发展部的部长,您认为乌中两国的经济合作基础如何?B:Ugandais
[originaltext]Iamdelightedthatweareonceagaincelebratingtheachievem
[originaltext]A:你好!我想看看你们的两厢汽车,要质量好点的,但价格不要很贵。你能给我推荐几种吗?B:I’dloveto.Herear
[originaltext]过去的一年,对中国人民来说是很不寻常的一年,是改革开放和社会主义现代化建设取得显著成就的一年。经济快速发展。国内生产总值比上
[originaltext]IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedev
[originaltext]A:今天,我们非常高兴地欢迎“神舟六号”载人航天代表团以及各位航天科学家来与我们见面。B:Well,thetwoChines
Duringthepastdecade,oneofthemostprominentthemessoundedbypolicyma
随机试题
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsandyoun
Internetuseappearstocauseadeclineinpsychologicalwell-being,accordi
WhichofthefollowingisNOTaCooperativeprinciple?A、Themaximofreference.
Itisasuccessinsofarasmorewomenretaintheiryouthfulappearanceto
银行在银行结算账户的开立中,不得有下列行为()。A、违反规定为存款人多头开立银
采集兔子免疫血清不正确的做法是()A.血液放入干热灭菌的玻璃器皿中B.采血前停
统计调查中获得的能够识别或者推断单个统计调查对象身份的资料,任何单位和个人不得
智齿冠周炎的定义描述,正确的是A.是指发生在智齿冠周软组织的炎症 B.智齿冠周
恶性混合瘤可分为A.恶性混合瘤与混合瘤恶变 B.高分化型、中分化型和低分化型
下列选项不属于造成预制梁桥预拱度偏差的原因的是( )。A.支架弹性变形、混凝土
最新回复
(
0
)