首页
登录
职称英语
[originaltext] Clark Warren has been a marriage counselor for 35 years -- lo
[originaltext] Clark Warren has been a marriage counselor for 35 years -- lo
游客
2023-12-29
51
管理
问题
Clark Warren has been a marriage counselor for 35 years -- long enough to help couples confront just about every domestic difficulty imaginable. On the personal side, he’s helped six close friends as they went through three divorces each. His own marriage, happily, has lasted 43 years -- and he and his wife, Marylyn, have raised three daughters who also enjoy happiness of marriage.
So this is enough to say that Dr. Warren knows a fair bit about marriage -- from his practice, his friends, his own experience, and from his parents, who still liked to hold hands after 70 years together. And he thinks he knows what it is that makes or breaks a marriage.
The key, he says, is not necessarily family background, or chemistry, or even how old people are when they marry. It is... are you ready? That is choosing wisely in the first place. "This choice has more to do with the eventual success of your marriage than everything else combined that you do after you get married," says this voice of experience. "If you choose someone who is highly compatible, it feels almost effortless; if you are mismatched, it’s all hard work and good intentions."
选项
A、Clark Warren has been in the greatest difficulty imaginable.
B、Nearly all his friends had a painful experience of marriage.
C、His family members all enjoy a happy married life.
D、His parents died on their 70th wedding anniversary.
答案
C
解析
推理判断题。根据原文His own marriage,happily,has lasted 43 years—and he and his wife,Marylyn,have raised three daughters who also enjoy happiness of marriage可知,他不仅自己婚姻幸福,而且他的三个女儿也是如此。由此可推断他们全家都是婚姻幸福美满。因此C项与原文相符,该项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3315788.html
相关试题推荐
WhatmadeAnnsuchafinecounselorwasher________,herabilitytoputherself
She_________thefailureoftheirmarriageonherhusband.A、blamedB、condemnedC
[originaltext]很高兴在这次教育国际论坛上与大家交流我对21世纪教育的看法。21世纪,我们看到知识成了创造力和财富的源泉。知识能通过网络分
[originaltext]Ifyouwanttorunacompanywell,youshouldrememberthatth
[originaltext]A:首先祝贺您荣膺本届奥斯卡最佳外语片奖。您知道,我们中国人一直有一个“奥斯卡情结”。能否请您谈谈看法?B:Thanks.
[originaltext]IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedev
[originaltext]文化遗产是人类文明的重要载体,是人类发展的历史见证,不仅反映出人类改造自然、进化自己的艰苦卓绝的经历,又展现出人类创造文明辉
[originaltext]Iamdelightedthatweareonceagaincelebratingtheachievem
[originaltext]A:你好!我想看看你们的两厢汽车,要质量好点的,但价格不要很贵。你能给我推荐几种吗?B:I’dloveto.Herear
[originaltext]过去的一年,对中国人民来说是很不寻常的一年,是改革开放和社会主义现代化建设取得显著成就的一年。经济快速发展。国内生产总值比上
随机试题
WhatisexpectedtoriseintheU.S.from2003to2010?[originaltext]Then
在单代号搭接网络计划中,工作H的持续时间为4天,其紧前工作有D、E,工作D-H之
浅孔台阶爆破时,个别飞石对人员的安全距离为()m,复杂地形条件下为()m。A
对个体的()进行分析研究有助于掌握个体心理活动的总体概况。A.心理活动过程 B
电阻应变片是测量结构构件截面应力的理想测试元件。()
教师的批评与不赞扬,与学生的学习成绩()。A.关系不明显 B.没有关系
市场风险管理的主要措施不包括()。A.密切关注宏观经济指标和趋势 B.关注投
下列有关管理层书面声明的作用的说法中,错误的是( )。 A.书面声明为财务报
关于桥梁伸缩装置施工安装,下列说法正确的是()。A.安装时,应保证伸缩装置中心
甲向银行贷款50万元,乙公司在贷款合同的担保人栏目中加盖了公司的印章,甲逾期
最新回复
(
0
)