首页
登录
职称英语
[originaltext] On the foggy night of July 25, 1956, one of the great sea dis
[originaltext] On the foggy night of July 25, 1956, one of the great sea dis
游客
2023-12-29
10
管理
问题
On the foggy night of July 25, 1956, one of the great sea disasters of modem times occurred off Nantucket Island. The victim was the new 697-foot Italian luxury liner Andrea Doria, bound for New York. Her killer was the 510-foot Swedish liner Stockholm, outward bound for Europe, her massive bow specially sharpened and reinforced with steel to serve as an ice-breaker.
Aboard the Andrea Doria were 1,706 persons, passengers and crew. In her strong room, deep in the hold, were cash, bonds and jewelry valued at several million dollars, deposited there by the passengers for safekeeping. According to persistent and authoritative rumor, there was also an unlisted cargo of gold bullion worth another million or more. Her elegant saloons and lounges were lavishly decorated with priceless sculptures and paintings valued at more than half a million dollars.
The Swede was making a full 18 knots, the Italian some 22 knots or better, despite the fog and the darkness. Suddenly, at 11: 22 pm the Stockholm burst out of the mist and drove head on into the Andrea Doria’s starboard side, just aft of her flying bridge. So fierce was the impact, the ice-breaker prow drove 30 feet into the vitals of the stricken liner. When the ships wrenched apart, the sea roared in through a hole 40 feet wide and nearly 70 feet high.
Luckily there were other ships in the immediate vicinity and the doomed vessel stayed afloat long enough for all but 52 persons on board to be rescued. At 10:09 in the morning, the Andrea Doria raised her stem high and slid to her grave, 240 feet below. With her, she carried the vast fortune that has haunted the dreams of salvage experts and treasure hunters ever since.
选项
A、The ship was luxuriously decorated.
B、The ship was carrying several million dollars.
C、The ship had some precious sculptures on board.
D、The ship has attracted a lot of treasure hunters ever since its sinking.
答案
B
解析
事实细节的找寻和判断。根据原文可知这艘船上载有cash,bonds and jewelry valued at several million dollars即价值数百万美元的现金、证券和珠宝,由此可见B项“载有几百万美元”的说法与原文不符,因此该项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3315739.html
相关试题推荐
[originaltext]很高兴在这次教育国际论坛上与大家交流我对21世纪教育的看法。21世纪,我们看到知识成了创造力和财富的源泉。知识能通过网络分
[originaltext]Ifyouwanttorunacompanywell,youshouldrememberthatth
[originaltext]A:首先祝贺您荣膺本届奥斯卡最佳外语片奖。您知道,我们中国人一直有一个“奥斯卡情结”。能否请您谈谈看法?B:Thanks.
[originaltext]女士们、先生们!这是我第三次访问非洲。非洲自然资源丰富,发展潜力巨大。尽管经历了数百年的殖民统治和掠夺,尽管现在还面临着不
[originaltext]A:我是新华社的记者。请问,作为乌干达的财政、计划与经济发展部的部长,您认为乌中两国的经济合作基础如何?B:Ugandais
[originaltext]Iamdelightedthatweareonceagaincelebratingtheachievem
[originaltext]中国在2001年加入世界贸易组织后,上海成了全国的金融中心,并取得了迅猛发展,特别是浦东新区,实现了巨大变化。现代上
[originaltext]IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedev
[originaltext]A:Goodnews!WearegoingtoenjoyfasterandcheaperInternets
Youwillhearaspeechoneducation.[originaltext]Ladiesandgentlemen,theedu
随机试题
Therewerestillafewsurprises,asasquealhereandthereinthedarkannounc
OvertheyearstherehavebeencountlessfansoftheclassicHanna-Ba
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,said
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
Ofallthe【C1】______ofagoodnight’ssleep,dreamsseemtobeleastwithin
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordto
在生产经营过程中存货管理的目标主要有()。A.有利于销售 B.降低存货取得成
寒冷、温暖和炎热地区的住宅,哪一种朝向应采取遮阳措施?()A.东 B.西
关于石砌体工程量计算,基础与勒脚应以()为界。A:设计室内地面 B:设计室外
男,58岁。无症状,体检时B超发现左肾上极-3.0cm×3.0cm×3.6cm大
最新回复
(
0
)