首页
登录
职称英语
According to the speaker, which one is wrong about wildlife trafficking? [br] [
According to the speaker, which one is wrong about wildlife trafficking? [br] [
游客
2023-12-28
34
管理
问题
According to the speaker, which one is wrong about wildlife trafficking? [br]
The illegal trafficking of endangered wildlife has escalated to alarming levels. Animals are being killed by well-equipped, well-organized, global criminal networks. "Wildlife trafficking is a multibillion-dollar transnational organized crime activity and a critical conservation issue. It pushes iconic species to the brink of extinction, restricts economic development, threatens security and stability, and undermines the rule of law, " said Acting Principal Deputy Assistant Secretary for International Narcotics and Law Enforcement Affairs Richard Glenn. For these reasons, stopping wildlife trafficking is a priority for the U. S. government. In many respects, wildlife trafficking is not much different from other violent, destructive, bloody and profitable criminal enterprises. So, it makes sense that the Bureau of International Narcotics and Law Enforcement, or INL, with its long experience in countering transnational criminal organizations that traffic in drugs, should play a key role in the implementation of anti-wildlife trafficking policies around the world. Indeed, INL has found that the tools and resources developed fighting other forms of trafficking can be applied to the wildlife arena, said Mr. Glenn. Criminal organizations move freely across national borders as they traffic poached wildlife from source countries to buyers all over the world. "If these criminals cannot find safe haven for their destructive, bloody activities in one jurisdiction, but are able to in others, then our ability to stop them is greatly diminished, " said Mr. Glenn. So, the U. S. partners with numerous countries in Africa, Southeast Asia and Latin America to help improve their enforcement, investigative, prosecutorial and legislative capacities, and cooperation within and across governments. "We are working to build connections between source regions of Africa, Latin America and Asia for wildlife products with the demand countries. We do this by funding exchange visits and joint trainings to build trust, exchange information, and eventually take down whole networks of traffickers instead of individual poachers, " said Glenn. "The United States Government will continue to lead global efforts to end the gruesome trafficking of elephants, rhinos and other endangered species. We stand ready to work together with more partner nations in this effort. "
选项
A、The government should work to build connections between source regions of Africa, Latin America and Asia for wildlife products with the demand countries.
B、The government should build trust by funding exchange visits and joint trainings with the demand countries.
C、The government should help to take down those individual poachers in the world.
D、The government should lead global efforts to end the gruesome trafficking of elephants, rhinos and other endangered species.
答案
C
解析
语义理解判断题。根据原文“We are working to build connections between source regions of Africa,Latin America,and Asia for wildlife products with the demand countries”可对应到选项A,由此可知A选项符合文章内容,为正确选项:根据原文“We do this by funding exchange visits and joint trainings to build trust,exchange information,and eventually take down whole networks of traffickers instead of individual poachers”可对应到B选项;而文中意为“最终要摧毁整个动物贩子网络,而不是单个偷猎者”,可知C选项与原文意思不符,为错误选项;根据原文“The United States Government will continue to lead global efforts to end the gruesome trafficking of elephants,rhinos and other endangered species”可对应到D选项。综上可知,C选项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3314080.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhaveheard?[br]
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhaveheard?[br]
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhaveheard?[br]
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhaveheard?[br]
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]ThereisnothingIlikebettert
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]ThereisnothingIlikebettert
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]ThereisnothingIlikebettert
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]ThereisnothingIlikebettert
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]ThereisnothingIlikebettert
Whatdoesthespeakermean?[br][originaltext]ThereisnothingIlikebettert
随机试题
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
WashingtonUniversityinSaintLouis,Missouri,isa【T1】________university.
AstheshowReadershasbeenwellreceived,______morethan200peoplewerepict
下列关于土地所有权方面的叙述中,错误的是:()A.城市市区的土地属于国家所有
A供气公司位于N省B市C县工业园区内,有员工225人,法定代表人为甲。甲认为,公
教师讲课语言生动、形象、简洁、准确、富有吸引力,声音抑扬顿挫,并伴有适当的表情,
春秋战国时期,传统的保险思想也十分活跃,且颇具特色,包括( )。A.孟子的“委
两个电量都是+q的点电荷,在真空中相距a,如果在这两个点电荷连线的中点放上另一个
材料采购合同的履行环节不包括()。A.货物运距、运输方法 B.交货检验的依据
A.普罗布考 B.苯扎贝特 C.洛伐他汀 D.烟酸 E.考来烯胺抑制ox
最新回复
(
0
)