首页
登录
职称英语
A total of 4.6 million digital televisions have been sold, and the sales of
A total of 4.6 million digital televisions have been sold, and the sales of
游客
2023-12-28
81
管理
问题
A total of 4.6 million digital televisions have been sold, and the sales of HDTV sets have quadrupled since last year. Consumers have bought HDTVs to play their DVDs and to have clearer pictures and wide screens. Only a small percentage of the people who have purchased HDTVs, however, have actually
hooked their TVs up
to receive high-definition television digital signals. Perhaps television viewers are having trouble keeping up with the changes in technology. Even the manufacturers of HDTVs, like Mitsubishi, Thomson Multimedia, Sony, and Samsung seem to have a tough time learning how to make their sets work with the various digital TV formats because little standardization has been required or implemented in the industry.
Some of the HDTVs weigh over 200 lbs., and a variety of retailers offer a delivery service to the buyer’s home to help install the heavy sets. This is known as a white-glove service and usually comes with an extra fee. After HDTV purchasers get their sets home and hook them up, they will still need to work to get the digital signals to their systems. Most of the industry’s cable providers do not yet offer high definition programing, and only about 15% of commercial television stations have switched over to even the lowest improved digital pictures. Worse yet, viewers may need to install antenna before they can even get the digital signals to their new HDTV sets. Another frustration for home-theater seekers is that the current HDTV sets allow owners only to watch high-definition programs, not to record them. [br] According to the first sentence, the sales of HDTV sets since last year, by the time when this article was written, had reached ______.
选项
A、4.6 million
B、9.2 million
C、18.4 million
D、I do not know how many
答案
D
解析
文章第一句话中只提到HDTV的销售量是去年的四倍,并没有提去年的销售量,因而无法推断出写文章时的销售量。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3311422.html
相关试题推荐
AccordingtoUNICEF,around564millionIndians,nearlyhalfthepopulation,
AccordingtoUNICEF,around564millionIndians,nearlyhalfthepopulation,
AccordingtoUNICEF,around564millionIndians,nearlyhalfthepopulation,
Thankstotheubiquityofcamerasanddigitalphotographyinmylifetime,Ihave
Thebeachisagreattouristattraction,luringmillionsofvisitorseachyear.A
TwomillioninternationaltouristsvisitNewZealandeachyear:that’sonet
WhatDoesYourSecondIdentityTellaboutYou?Weliveinthedigitalage,mo
WhatDoesYourSecondIdentityTellaboutYou?Weliveinthedigitalage,mo
WhatDoesYourSecondIdentityTellaboutYou?Weliveinthedigitalage,mo
WhatDoesYourSecondIdentityTellaboutYou?Weliveinthedigitalage,mo
随机试题
Thesepictures______tohismindhispreviousdaysinChina.A、broughtupB、brough
苏绣(Suzhouembroidery)是苏州地区刺绣产品的总称,其具体发源地在苏州吴县一带。早在两千多年前的春秋时期,吴国已将刺绣用于服饰。到了明代,
______thestorm,theshipwouldhavereacheditsdestinationontime.A、ButforB
[originaltext]M:Sorrytobotheryou,butI’mjustalittlelost.Canyoutell
紫外线消毒空气时,若每10m安装30W紫外线灯管1支,则有效距离和消毒时间分别为
患者,女,32岁,已婚。继发加重性痛经伴经量过多4年,经服百消丹治疗,效果欠佳。
患者女,进行剖腹产术后切口长期不愈合,取切口处组织进行细菌培养3天后在血平板上出
经济周期包括()等阶段。A.顶峰 B.谷底 C.衰退 D.扩张 E
A.磺胺甲唑 B.利奈唑胺 C.呋喃妥因 D.甲氧苄啶 E.替硝唑作用于
某投资者拥有1000万元的资金,甲、乙、丙、丁四个独立投资方案所需要的投资分别为
最新回复
(
0
)