首页
登录
职称英语
Children are a relatively modern invention. Until a few hundred years ago th
Children are a relatively modern invention. Until a few hundred years ago th
游客
2023-12-27
70
管理
问题
Children are a relatively modern invention
. Until a few hundred years ago they look like adult, wearing grown-up clothes and grown-up expressions, performing grown-up tasks. Children did not exist because the family as we know it had not evolved.
Children today not only exist; they have taken over in no place more than in America, and at no time more than now. It is always Kids Country here. Our civilization is child-centered, child-obsessed. A kid’s body is our physical ideal.
In Kids Country we do not permit middle-aged.
Thirty is promoted over 50, but 30 knows that soon his time to be overtaken will come.
We are the first society in which parents expect to learn from their children. Such a topsy-turvy situation has come to abort at least in part because, unlike the rest of the world, ours is an immigrant society, and for immigrants the only hope is in the kids. In
the Old Country
, that is, Europe, hope was in the father, and how much wealth he could accumulate and pass along to his children. In the growth pattern of America and its ever-expanding frontier, the young man was ever advised to GO WEST; the father was ever inheriting from his son. Kids Country may be the inevitable result.
Kids Country is not at all bad. America is the greatest country in the world to grow up in because it is Kids Country. We not only wear kids clothes and eat kids food; we dream kids dreams and make them come true. It was, after all, a boys’ game to go to the moon.
If in the old days children did not exist, it seems equally true today that adults, as a class, have begun to disappear, condemning all of us to remain boys and girls forever, jogging and doing push-ups against eternity. [br] The sentence "Children are a relatively modern invention" underlined in Paragraph 1 means that children______.
选项
A、were exactly the same as adults a few hundred years ago
B、did not exist at that time because there were no families yet
C、were not different from adults in physical appearance
D、were not different from adults
答案
D
解析
语义题型见第一段第一、二句:Children are a relatively modem invention.Until a few hundred years ago they look like adult,wearing grown—up clothes and grown—up expressions,performing grown—up tasks.(“孩子”相对来讲是个现代的发明。直到几百年前,孩子们看上去还和成人一样:穿着成人的衣服,带着成人的表情,完成成人的任务。)因此作者在此表达的是:那时孩子和成人并不区别对待,D为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3310234.html
相关试题推荐
EachchildtotheclassroomwasgivenagiftonChildren’sDay,itwasspecially
Itisreportedthatthemostadoptedchildrenwanttoknowtheirnaturalparents
Twohundreddouble-deckersand100regularbusesthatwillrunontheworld’slo
Parentsshouldavoidcriticizingchildreninpublicplacesforitmight_________
HundredscamefromalloverThailandtogetoneofthefirstpublicglimpsesof
Modernscienceandtechnologyhasmadeitconvenientcommunicationbetweenpeopl
Twohundreddouble-deckersand100regularbusesthatwillrunontheworld’slo
Ateacher’sjobistosetagoodexampleforchildrenaswellasteachingthemt
HetookitasacomplimentwhenItoldhimhisfashionwastoomodernforanyone
Children’sliteraturetracesitsbeginningstopreliteratetimes,whenancie
随机试题
To:belindacarlos@onestar.comFrom:lloyd@topnet.comSubject:MovieSchedule;A
Therearemoredrugsdispensedforpainthanforanyotherdiseaseonthis
A.脾外形不同程度增大,实质内见不规则的回声减低区 B.脾表面可见向内延伸的裂
1987年5月7日,()批准设立东风汽车工业财务公司(后更名为东风汽车财务有限公
A.三仁汤 B.四君子汤 C.柴胡疏肝散 D.益胃汤 E.失笑散合丹参饮
“美术鉴赏”模块的教科书内容分两部分,一部分为“鉴赏基础”,另一部分为“鉴赏内容
治疗肝炎的药物是A.乌梅B.山茱萸C.石榴皮D.五味子E.肉豆蔻
下列属于在途货币资金审查要点的有:A、审查有无汇解单位的通知书,检查是否虚构,以
关于神经症,以下描述正确的是()。 (A)自知力相对完整(B)出现某些思维
A.未注明生产批号的药品 B.未注明有效期的药品 C.被污染的药品 D.以
最新回复
(
0
)