首页
登录
职称英语
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they res
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they res
游客
2023-12-27
31
管理
问题
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they
reside
in the center of large cities. In fact, more Americans live in the suburbs of large metropolitan areas than in the cities themselves.
The Bureau of the Census regards any area with more than 2,500 people as an urban area, and does not consider boundaries of cities and suburbs.
According to the Bureau, the political boundaries are less significant than the social and economic relationships and the transportation and communication systems that
integrate
a locale. The term used by the Bureau for an integrated metropolis is an MSA, which stands for Metropolitan Statistical Area. In general, an MSA is any area that contains a city and its surrounding suburbs and has a total population of 50,000 or more.
At the present time, the Bureau reports more than 280 MSAs, which together account for 75 percent of the US population. In addition, the Bureau recognizes 18 megapolises, that is, continuous
adjacent
metropolitan areas. One of the most obvious megapolises includes a chain of hundreds of cities and suburbs across 10 states on the East Coast from Massachusetts to Virginia, including Boston, New York, and Washington, D. C. In the Eastern Corridor, as it is called, a population of 45 million inhabitants is concentrated. Another megapolis that is growing rapidly is the California coast from San Francisco through Los Angeles to San Diego. [br] According to the passage, where do most Americans live?
选项
A、In the center of cities.
B、In the suburbs surrounding large cities.
C、In rural areas.
D、In small towns.
答案
B
解析
本题考查细节理解。根据文章第一段第二句“…more Americans live in the sub-urbs of large metropolitan areas than in the cities themselves.”可知,更多的美国人生活在大都市的郊区,metropolitan意为“大城市的”。所以,答案是B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3309355.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenitcomestoeating,moreAmericansareorderingininste
BecauseoftheweakU.S.economy,manyAmericansfledbigcities.A、正确B、错误B原文说:
AgrowingnumberofAmericansarebuyingsecond-handclothes.[originaltext]
ManyAmericanshopingtostayhealthysetadailygoalof10,000steps,orabout
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
随机试题
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,transl
[originaltext]M:Goodmorning,Mrs.Black.IthinkyouknowalreadythatIwant
Picasso’sartwasnotjustapleasantdistraction.Theartistbelievedthat
TravelingonBritishpublictransportcouldbecomeapleasurable,artistica
W:Excuseme,doyouhavesomechangeforadollar?M:________A、Whydoyouwant
Mostofmyclassmateswouldlikethatjob,therefore,____________(要得到那份工作,竞争将会很
行为主义心理学的创始人是()。A.华生 B.铁钦纳 C.詹姆斯 D.罗杰
建设工程施工项目可以不实行监理范围有()。A.国家重点建设工程 B.小型公用
因隔离开关传动机构本身故障而不能操作的,应()处理停电;自行;带电处理;以后
风痰阻络可导致的异常舌象有A.强硬舌 B.痿软舌 C.歪斜舌 D.颤动舌
最新回复
(
0
)