首页
登录
职称英语
What is the main topic of the talk? [br] [originaltext] One of the most popu
What is the main topic of the talk? [br] [originaltext] One of the most popu
游客
2023-12-24
68
管理
问题
What is the main topic of the talk? [br]
One of the most popular myths about the United States in the 19th century was that of the free and simple life of the farmers. It was said that the farmers worked hard on their own land to produce whatever their families needed. They might sometimes trade with their neighbors, but in general they could get along just fine by relying on themselves, not on commercial ties with others. This was how Thomas Jefferson idealized the farmers at the beginning of the 19th century. And at that time, this might have been close to the truth especially on the frontier. But by the mid century sweeping changes in agriculture were well underway as farmers began to specialize in raising crops such as cotton or corn or wheat. By late in the century, revolutionary advances in farm machinery have vastly increased production of specialized crops and an extensive network of railroads had linked farmers throughout the country to markets in the east. By raising and selling specialized crops, farmers could afford more and finer goods and achieve a much higher standard of living but at a price. Now farmers are no longer dependent just on the weather and their own effort, their lives are increasingly controlled by banks, which have the power to grant or deny loans for new machinery, and by the railroads, which set the rates for shipping their crops to the market. As businessmen, farmers now have to worry about national economic depressions and the influence of world supply and demand on, for example, the price of wheat in Kansas. By the end of the 19th century, the era of Jefferson’s independent farmer had come to a close.
选项
A、Crop production became increasingly specialized.
B、Economic depressions lowered the prices of farm produce.
C、New banking laws made it easy to buy farmland.
D、The United States increased its agricultural imports.
答案
A
解析
语义逻辑关系的找寻和判断。根据原文,其主要议题是美国19世纪农业的变迁史,分析变迁原因是本文的重要组成部分,文中谈到情况变化时,在第六句说道“But by the midcentury…farmers began to specialize in raising crops…”,而由此变化产生的结果则是农民“achieve a much higher standard of living but at a price”(第八句)即“农民的生活水平提高了,但也付出了代价”,这句话暗示农民生活变迁的结果就是后面提到的banks,national economic depressions等选项B和C的内容,至于选项D的内容原文并没有明确提出,因此只有选项A是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3302300.html
相关试题推荐
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段有关经济发展的讲话。Iwouldliketocommentontherelations
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国教育改革与发展的讲话。党的十一届三中全会以来,随着党和国家工作重点转移到以经济建设为中心。
[originaltext]下面你将听到的是一位外国友人在中国一所大学的讲话。Iwouldliketothankyou,Mr.Pres
[originaltext]下面你将听到的是一段有关矿产开发的讲话。中国经济高速发展,需要大量的矿产品及相关的能源与原材料加工制品。每年消耗的矿石量
[originaltext]下面你将听到的是一段有关旅游的讲话。旅游是一项集观光、娱乐、健身为一体的愉快而美好的活动。旅游业随着时代进步而不断进步。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中美交流的讲话。中美两国建交以来,人民之间的交往不断扩大。两国已缔结了33对友好省州和123对姊
[originaltext]下面你将听到的是一位中国官员在世界经济论坛年会上的一段讲话。主席先生,女士们、先生们:目前,国际形势正处于深刻变化之
[originaltext]下面你将听到的是一段有关气候变化的讲话。TheevidencethattheEarth’satmosphere
[originaltext]下面你将听到的是一段有关美国银行在亚洲拓展金融业务的讲话。Ifyouthoughtmultimediawass
随机试题
Completethetablebelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSAND/ORANUMBERforeac
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopicDu
符合鲜货原料储藏要求的是( )。A.所有易腐败变质食品的冷藏温度要保持在0℃以
利用应急广播系统、警铃、室内电话等设施设备以及通过喊话等方式发布火警信息。
对以下曲目描述正确的是()A.《走西口》流行于陕西、内蒙、青海一带 B.
男性,36岁,饱餐后突发上腹刀割样剧痛,后迅速蔓延全腹,恶心呕吐,体检"板状腹"
中医认为多发性抽动症的病位主要在A、心 B、肺 C、脾 D、肝 E、肾
行政许可直接涉及申请人与他人之间重大利益关系的,行政机关在作出行政许可决定前,应
甲见乙挥拳打丙,遂上前制止,结果被乙误伤。对甲因此所遭受的损害A.由乙、丙承担按
期货从业人员在进行投资分析或者提出投资建议时应当()。A.勤勉尽责、独立客观
最新回复
(
0
)