首页
登录
职称英语
Which is the most appropriate title for the passage? [br] [originaltext] Chi
Which is the most appropriate title for the passage? [br] [originaltext] Chi
游客
2023-12-24
32
管理
问题
Which is the most appropriate title for the passage? [br]
China and India have roughly the same population, but when it comes to mobile phones, there is no comparison between the two. In India, seven years after the launch of mobile-phone services, there are only 10 million users. In China, half that number signs up as new subscribers every month.
Geography and culture explain some of the differences. The concentration of economic activity in China’s eastern coastal region gave its mobile operators big economies of scale, allowing lower prices. In China, telephones quickly came to be regarded as fashion items, something that has only recently happened to India.
But the main difference is regulation. India chose a licensing policy that divided the country into 22 regions, each with two licenses to operate mobile networks. Bidding in multiple regions was restricted. This aimed to promote competition, but led to a fragmented market with a baffling array of operators, none of which has economies of scale. Limited spectrum also hurt service quality.
选项
A、The average disposable income is lower in the region.
B、The GDP is higher in the region.
C、The costs of operators are lower due to a greater number of users of mobile phone services in the region.
D、The operators compete with each other in order to win over subscribers.
答案
C
解析
因果关系判断。根据原文第一段,我们可了解中国使用移动电话人口激增的事实。第二段第一句,我们得知这种情况是由于地理和文化原因造成,紧接着文章以中国东部沿海地区为例,进一步解释说中国东部沿海地区强调经济发展给移动电话开发商们“big economies of scale,allowing lower prices”,由上述事实可推断,开发商成本降低的根本原因是该地区移动电话使用人数多。因此,选项C的说法是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3302265.html
相关试题推荐
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国经济社会发展的讲话。中国的改革开放已经走过了26个年头。26年来,中国发生了翻天覆地的变化。
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一位外国友人在中国一所大学的讲话。Iwouldliketothankyou,Mr.Pres
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
[originaltext]下面你将听到的是一段有关企业管理的讲话。Itstandstoreasonthatforanorganiza
[originaltext]下面你将听到的是一段有关国际局势的讲话。InthewakeoftheColdWar,theworldh
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中美交流的讲话。中美两国建交以来,人民之间的交往不断扩大。两国已缔结了33对友好省州和123对姊
[originaltext]下面你将听到的是一位中国官员在世界经济论坛年会上的一段讲话。主席先生,女士们、先生们:目前,国际形势正处于深刻变化之
[originaltext]下面你将听到的是一段有关气候变化的讲话。TheevidencethattheEarth’satmosphere
[originaltext]下面你将听到的是一段有关美国银行在亚洲拓展金融业务的讲话。Ifyouthoughtmultimediawass
随机试题
Ihavetried______tomaketheGeneralMangerchangehismind.A、inspiteB、inhop
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、ItoldhimthismorningthatIs
AsToyotaandHummerhavelearned,growingtoofastcanbeadangerousthing
当合约到期时,以()进行的交割为实物交割。A、结算价格进行现金差价结算B、标的物所有权转移C、卖方交付仓单D、买方支付货款B以标的物所有权转移
在进行网络规划时,要遵循统一的通信协议标准。网络架构和通信协议应该选择广泛使用的
CBR试验方法有()。A.室内法 B.室外法 C.贯入法 D.落球式快速
甲将弹簧由原长拉伸0.03m,乙继甲之后再将弹簧继续拉伸0.02m。问甲、乙两人
新时期统一战线大陆范围内的联盟的政治基础是 A.爱国主义B.拥护祖国统一
中华人民共和国进出口商品检验法》规定必须进行检验的进出口商品以外的进出口商品,检
最新回复
(
0
)