首页
登录
职称英语
Which of the following is the most appropriate title for the passage? [br] [ori
Which of the following is the most appropriate title for the passage? [br] [ori
游客
2023-12-24
49
管理
问题
Which of the following is the most appropriate title for the passage? [br]
Global tourism is a $3.5 trillion industry that represents 10 percent of world GDP and employs more than 200 million people. Despite its global reach, tourism remains extremely fragmented; major hotel chains and tour operators represent only 20 percent of the business. Most companies — and countries — prefer to go it alone, even when it might be in their best interest to share data and marketing strategies. Now that’s changing. In the past year, Spain and Tunisia organized a conference to support Mediterranean tourism. Australia, New Zealand and Fiji have also come together for a joint marketing campaign. Luxury hotel associations, like Relais & Chateaux and Leading Hotels of the World, are exchanging customer information with high-end cruise lines and tour operators such as Abercrombie & Kent in an effort to jump-start business.
选项
A、The tourism industry is undergoing restructuring in parts of the world.
B、It remains thoroughly fragmented and widely distributed.
C、It yields considerable annual profits.
D、It creates more than 200 million jobs globally.
答案
B
解析
事实细节的找寻和推断。从原文第一句提供的数字可见,选项C和D的说法是正确的;根据原文后半部分各国旅游业的合作事实可推断,选项A的说法是正确的;根据原文表转折的结构“now that’s changing”可推断,全球旅游业已不再是分崩离析的局面,可见选项B的内容与原文事实不符,因此该项是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3302220.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingisthemostappropriatetitleforthepassage?[br][ori
Whichofthefollowingisthemostappropriatetitleforthepassage?[br][ori
TheAlaskaGovernorhastakenthefollowingstepsinresponsetothePrudhoeBay
TheAlaskaGovernorhastakenthefollowingstepsinresponsetothePrudhoeBay
TheAlaskaGovernorhastakenthefollowingstepsinresponsetothePrudhoeBay
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhear?[br][ori
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhear?[br][ori
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhear?[br][ori
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhear?[br][ori
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtowhatyouhear?[br][ori
随机试题
Whichofthefollowingwritersisapoetofthe20thcentury?A、T.S.Eliot.B、D.
Itmaysoundquiteridiculousbutrathertruethat_______________(每个人在一定程度上都是迷
Theargumentthatglobalwarmingiscausingmoreextremeweatherisproblema
______isthecapitalofWales.A、BelfastB、BirminghamC、SussexD、CardiffD英国威尔士地区
[originaltext]W:Myparentswanttocomevisitnextweek,butIcheckeveryhote
导致事故发生的基本原因不包括( )。A.偶然事件 B.必然事件 C.不安全
高层建筑应设有连通街道和内院的人行通道,通道之间的距离不宜超过()m。A
关于钢下列说法正确的是()。A.含碳量>2.11%(重量)的铁合金 B.钢
(2019年真题)沪深300股指期货交割结算价为()。A.到期日标的指数最
案例九: 下面是某求助者的MMPI测验结果: 该求助者Hs量表
最新回复
(
0
)