首页
登录
职称英语
The Tsunami that occurred in November 2004 killed over 140,000 people, leaving s
The Tsunami that occurred in November 2004 killed over 140,000 people, leaving s
游客
2023-12-24
82
管理
问题
The Tsunami that occurred in November 2004 killed over 140,000 people, leaving several million homeless in Aceh Province and Sri Lanka. [br]
The late-December tsunami ushered in 2005 on a somber note, with the death toll at over 140,000 and rising. Several million have been left homeless along the Indian Ocean coast, in particular in Indonesia’s Aceh province and in Sri Lanka. The rebuilding, along with the immediate need for emergency food and medical assistance, will require a global relief effort.
Society is all too committed to the notion of "progress" as measured through economic growth and population expansion. The concept of working toward a " sustainable future" is not given much thought. Energy policy, for example, concentrates on expanding supply, with relatively little R&D being devoted to improving the efficiency of energy use. Yet without a change in course, human activities are destined to further degrade the global environment.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
把握对某些表示作者观点的短语的理解,能够正确判断话语的真实含义。如此题中如要把握作者对进步的观点,就必须理解too committed to和not given much thought两个短语的真实意义。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3302082.html
相关试题推荐
Hewas______intoleavingthecompanybythehigherpayelsewhere.A、pervadedB、pe
Manypeopleparticipatethiscompetitionbecauseitisconsideredthemost______
People’snatural"flightorfight"responsewillbeautomatedwhen______withthe
Itneveroccurredtohimthatheandhisdoingwerenotofthemostintense
Itneveroccurredtohimthatheandhisdoingwerenotofthemostintense
Itneveroccurredtohimthatheandhisdoingwerenotofthemostintense
Itneveroccurredtohimthatheandhisdoingwerenotofthemostintense
Itneveroccurredtohimthatheandhisdoingwerenotofthemostintense
Itneveroccurredtohimthatheandhisdoingwerenotofthemostintense
Itneveroccurredtohimthatheandhisdoingwerenotofthemostintense
随机试题
[originaltext]M:Hello,I’dliketoseesomebrochures.I’mthinkingoftak
Dothefollowingstatementsreflectthesituationasdescribedbythewriterin
在十二世纪及随后的几个世纪中,炼金术(alchemy)在欧洲得到广泛的研究,并引起许多有学问的人的注意。虽然他们制造金子的种种尝试注定了是要失败的,但是
What’sthepatient’ssymptom?[originaltext]M:Hello.What’syourname?W:She
AnimalslikebearsandbluewhalessharetheEarthwithus.Theyfascinateu
我国著作权法规定,公民著作权中的财产权保护期一般为( )。A.作者终生及其死亡
2009—2019年,城镇私营单位平均工资年均增长率最高的是:A.科学研
下列建筑中,耐火等级应采用一级的是()。A.建筑高度为24m的医院 B.建筑
咨询工程师在施工准备阶段的质量管理工作包括() A.对关键质量点跟踪监控B
青春期甲状腺肿时首选治疗方法是 A.口服硫氧嘧啶类药物 B.行甲状腺
最新回复
(
0
)