首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT true about online marketplaces? [br] [originaltex
Which of the following is NOT true about online marketplaces? [br] [originaltex
游客
2023-12-24
77
管理
问题
Which of the following is NOT true about online marketplaces? [br]
In many ways, online marketplaces are the perfect business model. Since they facilitate transactions between independent suppliers and customers rather than take possession of and responsibility for the products or services in question, they have inherently low cost structures and fat gross margins. They are highly defensible once established, owing to network effects.
Many credit card and utility companies send payment reminders by email that include details like the name on the account, the payment amount and the date due. What is probably happening here is that Google is automatically scanning your Gmail messages for notices about package deliveries, flight times, restaurant invitations and yes — bill reminders — and using the information in smartphone alerts for its Google Assistant software.
选项
A、Reminding us of some necessary information.
B、Finding out the code of credit cards.
C、Arranging the schedule for daily life.
D、Restoring the messages we lost.
答案
A
解析
从文中最后一部分可以知道谷歌手机助手具有提醒功能。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3301725.html
相关试题推荐
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段介绍美国著名导演斯皮尔伯格的讲话。StevenSpielberg’sfirstfilmswe
[originaltext]下面你将听到的是一段有关全球经济发展的讲话。Theongoingeconomicglobalizationand
[originaltext]下面你将听到的是一段有关矿产开发的讲话。中国经济高速发展,需要大量的矿产品及相关的能源与原材料加工制品。每年消耗的矿石量
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
[originaltext]下面你将听到的是一段有关企业管理的讲话。Itstandstoreasonthatforanorganiza
[originaltext]下面你将听到的是一段有关旅游的讲话。旅游是一项集观光、娱乐、健身为一体的愉快而美好的活动。旅游业随着时代进步而不断进步。
[originaltext]下面你将听到的是一位中国官员在世界经济论坛年会上的一段讲话。主席先生,女士们、先生们:目前,国际形势正处于深刻变化之
[originaltext]下面你将听到的是一段有关气候变化的讲话。TheevidencethattheEarth’satmosphere
[originaltext]下面你将听到的是一段有关美国银行在亚洲拓展金融业务的讲话。Ifyouthoughtmultimediawass
随机试题
Detailsofclimbingclub:[br]meets________[originaltext]R:Ohwell,asIsaid
Dreiser’sTrilogyofDesireincludesthreenovels.TheyareTheFinancier,TheT
Thelocalgovernmentistryingtoraisemoneyto______(modern)thecity’spubli
下列不属于对比剂轻度过敏反应的是A.面部潮红 B.皮肤瘙痒 C.恶心 D.
A.肺动脉瓣区第二音固定分裂 B.肺动脉瓣第二音降低 C.肺动脉瓣第二音亢进
女,23岁,间断四肢抽搐发作伴意识丧失2年,1小时前复发,神志不清,先后抽搐3次
服务对象:“我要是考不上研究生,我妈妈会非常不高兴,那真可怕!” 社会工作者:
(2016年真题)各管理层拥有的决策权情况反映了组织集权程度,具体情况包括(
投资者放弃当前消费而投资,应该得到相应补偿,其要求的必要收益率包括()。A:通货
构造较简单,传热面积可根据需要而增减,双方的流体可作严格的逆流。用于传热面积不太
最新回复
(
0
)