首页
登录
职称英语
What does the passage mainly talk about? [br] [originaltext] A growing number
What does the passage mainly talk about? [br] [originaltext] A growing number
游客
2023-12-24
50
管理
问题
What does the passage mainly talk about? [br]
A growing number of apps, such as London Air and AIRNow, are available for metropolitan residents worried about air pollution. Most air-quality apps rely on official daily indices. These are typically designed to alert their users to the immediate effect of various pollutants, which for most people are significant only when pollution is extremely high. In Britain’s index, for example, the concentration of nitrogen dioxide above which pollution is classified as "moderate" is set at a level where it becomes, according to the WHO, "a toxic gas which causes significant inflammation of the airways".
The resulting dichotomy between daily and long-term health advisories can be huge, according to an analysis of a year’s worth of data. In London, for example, the daily index says air pollution is low on about six out of seven days. But daytime levels of nitrogen dioxide exceed the WHO’s one-year limit almost 80% of the time. Similarly, France’s index tells Parisians that the quality of the air they breathe is "good" or "very good" on about four out of five days — whereas the levels of nitrogen dioxide, particulate matter or both are above that annualised limit during 82% of daytime hours. In fact, the harm from chronic exposure to amounts of pollution that are typical for many rich-world cities can include asthma, heart disease and lung cancer. In children it can lead to stunted growth of the lungs, heart and brain.
选项
A、Asthma.
B、Heart disease.
C、Lung cancer.
D、Brain damage.
答案
D
解析
从文中“…it can lead to stunted growth of the lungs,heart and brain”可以知道,空气污染会导致儿童脑部发育迟缓,这与脑损伤还是不同的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3301668.html
相关试题推荐
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Everyautumn,retailershirelargenumbersofseasonalworkerstohandlethe
Thereareanumberoffarmersnowwhenselldownstockandclosedownfordrype
Today,asmultimediatechnologyproliferates,thenumberofavailabletoolsisg
Theelectionof2017sawthemincreasingtheirnumberofparliamentaryseatsin
下面你将听到外国媒体就中国艾滋病问题的一段评论。HIV/AIDSisnowrecognizedclearlyasagrowing
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国经济社会发展的讲话。中国的改革开放已经走过了26个年头。26年来,中国发生了翻天覆地的变化。
随机试题
WINK,Inc.followsacertainprocedurethatrequirestwotaskstobefinishedin
Somepeoplethinkthatthosewhohavereceivedhighereducationshouldbepaid
TheartofpublicspeakingbeganinancientGreeceover【C1】______.Now,Twit
AustralianTherearetwocommonsetimagesofth
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducethe
校对题:通读并纠正校样中的错误。
阅读以下说明,回答问题1至问题2,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某软件公司
下列不属于书法“宋四家”的是( )。A.苏轼 B.米芾 C.黄庭坚
婴儿双词句的生成规则包括A.随机组合 B.“中轴开放式”联结 C.“范畴对应
工程建设标准强制性条文中《重力式码头设计与施工规范》JTS167-2-2009
最新回复
(
0
)