首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT a drawback of traditional education in China? [ori
Which of the following is NOT a drawback of traditional education in China? [ori
游客
2023-12-24
99
管理
问题
Which of the following is NOT a drawback of traditional education in China?
Nearly 7 million students began their courses at Chinese universities at the start of a new academic year this month. But some young Chinese see drawbacks in bricks-and-mortar tuition in China because of a rigid style of teaching, the tunneling of students into courses they do not enjoy, the cost and dim job prospects for many graduates. Small but growing numbers are considering options online.
Internet-based methods of teaching, known as Massive Online Open Courses or MOOCs, are already gaining in popularity in other countries. Typically, MOOCs offer students free access to instructional videos but charge for certificates showing satisfactory completion of coursework. In China, despite deeply ingrained reverence for traditional institutions, the trend is also beginning to catch on.
One startup in the field is a non-profit organization in Beijing calling itself One-Man University. It is not officially recognized as a university, but it has gained a big leg-up with backing from non-state companies that see MOOCs as a potentially large new market. Since it opened in 2011, One-Man University has acquired 130, 000 registered members.
The government has allowed a first wave of open online courses — such as those provided by Xuetang, a MOOC supported by Tsinghua University — to be hosted on EdX, a non-profit platform, which is sponsored by Harvard and MIT.
选项
A、Inflexible teaching style.
B、Dim job prospects.
C、High cost.
D、Exam-orientation.
答案
D
解析
原文指出中国教育的几大弊端,分别是ABC选项,D选项按常识来讲,也是弊端之一,但不是讲话者提出来的内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3301474.html
相关试题推荐
Inresponsetotheneedsofachangingworld,therealmofeducationsystemhas
Thefieldofeducationalpsychologywasunorganizedandresistedagenericdefin
Followingthenewdiscovery,thescientistshadfinallyprecludedthedoubtson
Amanwithoutaneducation,manyofusbelieve,isanunfortunatevictimofadve
After1970,thiscountry’seducationcametoturntoanewwayof______allfore
Seekingtobuildsupportamongblackfamiliesforitseducationreformlaw,
Seekingtobuildsupportamongblackfamiliesforitseducationreformlaw,
Seekingtobuildsupportamongblackfamiliesforitseducationreformlaw,
Seekingtobuildsupportamongblackfamiliesforitseducationreformlaw,
Seekingtobuildsupportamongblackfamiliesforitseducationreformlaw,
随机试题
Whenmedal-winningathletesreturnhomefromtheOlympicGames,theirfamem
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Wecaninferfromthepassa
【B1】[br]【B8】A、inB、withC、onD、aroundD该题考点为介词词义辨析。此处作者要表达“出现”的意思,只有bearound在
A.甲氧苄啶 B.诺氟沙星 C.磺胺嘧啶 D.甲硝唑 E.磺胺米隆抗滴虫
(2012年)J2级以上经纬仪的检定周期为()年。A.1 B.2
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
①上佛来山,敬香不是主题,大多数游客至此,是来赏花的 ②每年春天,围绕于佛来山
下列关于资金需要量预测的说法中,错误的是( )。A.资金需要量预测是对未来所需资
公司给客户办理健身会员卡,收取一年费用,收取的年费计入()。A.合同负债 B
最新回复
(
0
)