首页
登录
职称英语
The arms race that has darkened our century with fear and peril may finally b
The arms race that has darkened our century with fear and peril may finally b
游客
2023-12-19
39
管理
问题
The arms race that has darkened our century with fear and peril may finally be slowing. Weapons have been with us a long time. From personal combat at the very beginning of history to the impersonality of modern warfare, there has been a dynamic escalation in the complexity and specialization of attack and defense. From hand weapons and shields to ballistic missiles and Star Wars, offensive and defensive armaments have co-evolved.
While arms races have been with us for millennia, nothing compares to the wasteful absorption of human talents and the costs in lives, talents, resources, and energy of the past 50 years of war, pseudowar and escalation in deterrence by mutually assured destruction. This has been the killing century.
But as we reflect on the linked interdependence of attack and defense in our century, we need to remember that life on Earth has been involved in a biological arms race for hundreds of millions of years. Compared with that ancient process, the military arms race is but a blink in the eye of history. For a very brief period before the killing started billions of years ago, there was "innocence." At life’s beginning the very first prot-organisms, formed in the "primordial soup," obtained their energy from inorganic sources .... Once living things existed, however, some became food sources for others. Life came to eat life, and attack and defense originated on Earth. [br] According to the passage, human competition to develop the best weapons
选项
A、began in the 20th century.
B、escalated in the 20th century.
C、is a modern phenomenon.
D、is genetically predetermined.
答案
B
解析
A说人类在开发武器方面的竞赛始于20世纪,这是错误的,因为文章中反复讲到军备竞赛自古就有。同样,C也是错的。D说这种竞赛是遗传决定的。这在文中没有证据。B说该种竞赛在20世纪有了升级。这与 "Weapons have been with us a long time.From personal combat at the very beginning of history to the impersonality of modern warfare,there has been a dynamic escalation in the complexity and specialization of attack and defense"意思相近。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3287551.html
相关试题推荐
Inthefirsthalfofthe20thcentury,thefastesturbangrowthwasinWeste
Inthefirsthalfofthe20thcentury,thefastesturbangrowthwasinWeste
Inthefirsthalfofthe20thcentury,thefastesturbangrowthwasinWeste
Inthefirsthalfofthe20thcentury,thefastesturbangrowthwasinWeste
Ineventhebleakestclimatechangescenariosfortheendofthiscentury,sc
Ineventhebleakestclimatechangescenariosfortheendofthiscentury,sc
Ineventhebleakestclimatechangescenariosfortheendofthiscentury,sc
Ineventhebleakestclimatechangescenariosfortheendofthiscentury,sc
Afteracenturyandahalfascordialneighbors,twoofthenation’sbiggest
[originaltext]Inthe18thcenturyFrencheconomistsprotestedtheexcessive
随机试题
There______ameetingnextMonday.A、isB、hasbeenC、wasD、willbeD
Theaveragedaily______offruitsandvegetablesisaround200grams.A、dissipatio
ComparingtheTOEFL,IELTS,andTOEICTestsThreepopul
第一章概论篇 第四节面试的基本礼仪 教师资格证面试对考生
按可燃物的类型和燃烧特性不同,下列物质发生火灾属于A类火灾类的是()。A.二
A.98.8 B.78.8 C.68.8 D.58.8
嗅气味
共用题干 第三篇FightagainsttheSideEffects
下列不属于客户常规性收入的是()。A:工资B:捐赠款C:奖金和津贴D:银行
下列有关收入确认,正确的有()。A.转让股权收入,应于转让协议生效且完成股权变
最新回复
(
0
)