首页
登录
职称英语
To understand the marketing concept, it is only necessary to under stand the
To understand the marketing concept, it is only necessary to under stand the
游客
2023-12-17
60
管理
问题
To understand the marketing concept, it is only necessary to under stand the difference between marketing and selling. Not too many years ago, most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on "persuasive salesmanship" to move as much of these goods as possible. Such production and selling focuses on the needs. of the seller to produce goods and then convert them into money.
Marketing, on the other hand, focuses on the wants of consumers’. It begins with first analyzing the preferences and demands of consumers and then producing goods that w/Il satisfy them. This eye-on-the-consumer approach is known as the marketing concept, which simply means that instead of trying to sell whatever is easiest to produce or buy for resale, the makers and dealers first endeavor to find out what the consumer wants to buy and then go about making it available for purchase.
This concept does not imply that business is benevolent or that consumer satisfaction is given priority over profit in a company. There are al ways two sides to every business transaction-the firm and the customer
and each must be satisfied before trade occurs. Successful merchants and producers, however, recognize that the surest route to profit is through understanding and catering to customers. A striking example of tile importance of catering to the consumer presented itself in mid-1985, when Coca Cola changed the flavor of its drink. Tile non-acceptance of the new flavor by a significant portion of the public brought about a prompt restoration of the Classic Coke, which was then marketed alongside the new. King Customer ruled! [br] The marketing concept discussed in the passage is, in essence,______.
选项
A、the practice of turning goods into money
B、making goods available for purchase
C、the customer-centered approach
D、a form of persuasive salesmanship
答案
C
解析
根据文章第二段第—句"Marketing,on the other hand,focuses on the wants of consumers.”和第三句“This eye-on the-consumer approach is known as the marketing concept...”,可以推知[C]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3280503.html
相关试题推荐
Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetriumphofevilis
Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetriumphofevilis
AreFamiliesNecessary?Ashumanchildrenareunusual
AreFamiliesNecessary?Ashumanchildrenareunusual
AreFamiliesNecessary?Ashumanchildrenareunusual
AreFamiliesNecessary?Ashumanchildrenareunusual
AreFamiliesNecessary?Ashumanchildrenareunusual
AreFamiliesNecessary?Ashumanchildrenareunusual
Iwasslowtounderstandthedeepgrievancesofwomen.Thiswasbecause,as
Tounderstandthephenomenonoforganisedcrime,itisnecessarytostudythe
随机试题
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Youngpeopleshouldtrys
Whatistheatre?Actorstellastoryinwordsandactonastage.Whyhasth
ChoosethecorrectletterA,B,CorD.Writeyouranswersinboxes37-40onyou
下列哪一种混合液为1/3张()A.2份生理盐水,6份5%葡萄糖,1份1
一般而言,下列家庭支出弹性较小的有()。A.保费支出 B.购车支出 C
有关麻醉品、一类精神药品的管理错误的是A:处方医师需要持有单位所在区县卫生局颁发
反映企业营运能力的财务分析指标有()。A.流动比率 B.应收账款周转率 C.
在招股说明书中,发行人应披露其发起人(应追溯至实际控制人)的基本情况,主要包括
孙某因犯故意杀人罪被某中级人民法院第一审判处死刑缓期二年执行,检察院提起抗诉。第
张某家新装了宽带,于是在某网站上购买了下载软件的一年会员,并顺手在该店购买了一块
最新回复
(
0
)