首页
登录
职称英语
The founders of the Republic viewed their revolution primarily in political ra
The founders of the Republic viewed their revolution primarily in political ra
游客
2023-12-15
42
管理
问题
The founders of the Republic viewed their revolution primarily in political rather than economic or social terms. And they talked about education as essential to the public good-a goal that took precedence over knowledge as occupational training or as a means to self- fulfillment or self-improvement. Over and over again, the Revolutionary generation, both liberal and conservative in outlook, asserted its conviction that the welfare of the Republic rested upon an educated citizenry and that schools, especially free public schools, would be the best means of educating the citizenry in civic values and the obligations required of everyone in a democratic republican society. All agreed that the principal ingredients of a civic education were literacy and the inculcation of patriotic and moral virtues, some others adding the study of history and the study of principles of the republican government itself.
The founders, as was the case of almost all their successors, were long on exhortation and rhetoric regarding the value of civic education, but they left it to the textbook writers to distill the essence of those values for school children. Texts in American history and government appeared as early as the 1790s. The textbook writers turned out to be very largely of conservative persuasion, more likely Federalist in outlook than Jeffersonian, and almost universally agreed that political virtue must rest upon moral and religious precepts. Since most textbook writers were New Englanders, this meant that the texts were infused with Protestant, and above all, Puritan outlooks.
In the first half of the Republic, civic education in the schools emphasized the inculcation of civic values and made little attempt to develop participatory political skills. That was a task left to incipient political parties, town meetings, churches, and the coffee or ale houses, where men gathered for conversation. Additionally, as a reading of certain Federalist papers of the period would demonstrate, the press probably did more to disseminate realistic as well as partisan knowledge of government than the schools. The goal of education, however, was to achieve a higher form of unum for the new Republic. In the middle half of the nineteenth century, the political values taught in the public and private schools did not change substantially from those celebrated in the first fifty years of the Republic. In the textbooks of the day, their rosy hues if anything became golden. To the resplendent values of liberty, equality, and a benevolent Christian morality were now added the middle-class virtues- especially of New England-of hard work, honesty and integrity, the rewards of individual effort, and obedience to parents and legitimate authority. But of all the political values taught in school, patriotism was preeminent; and whenever teachers explained to school children why they should love their country above all else, the idea of liberty assumed pride of place. [br] The passage deals primarily with the ______.
选项
A、content of early textbooks on American history and government
B、role of education in late eighteenth and early mid-nineteenth century America
C、influence of New England Puritanism on early American values
D、origin and development of the Protestant work ethic in modern America
答案
A
解析
主旨题。文章主要提及美国18世纪后期及19世纪早期教材有关历史及政府的内容。A正确地归纳出了这个主题。B的内容不能成立,因为文章没有谈及教育的一般作用,仅是提到了教育起到塑造民众行为规范的作用。C的内容仅是文章的一部分。D也是错的,文中提及了the origin of the work ethic,但这不是文章的主题。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3276766.html
相关试题推荐
PaulaJones’caseagainstBillClintonisnow,forallpossiblepoliticalcon
PaulaJones’caseagainstBillClintonisnow,forallpossiblepoliticalcon
PaulaJones’caseagainstBillClintonisnow,forallpossiblepoliticalcon
PaulaJones’caseagainstBillClintonisnow,forallpossiblepoliticalcon
TherearethreemainpoliticalpartiesinCanada:theLiberalParty,NewDemocra
TheSocialDemocraticPartyisaBritishpoliticalpartyformedinMarch1981by
PatentmedicineusedinAmericadatesbacktotheearlydaysoftheRepublic,
AmongthefourpoliticaldivisionsofBritain,______isthemostdenselypopula
Itisfrequentlyassumedthatthemechanizationofwork-hasarevolutionarye
Itisfrequentlyassumedthatthemechanizationofworkhasarevolutionarye
随机试题
PASSAGETHREE[br]WhatledtothedecreasingpopulationofLondonaftertheSec
ShouldtheRetirementAgeBePostponed?1.近年来推迟退休年龄这件事引起了人们的热议2.推迟退休年龄有利也有弊3.我
Doctorsbaffledbyanunexplainedrashonpeople’searsorcheeksshouldbe
首次在我国提出了“趣味教育”概念的是()。A.康有为 B.梁启超 C.
乳腺癌的好发部位是()A.内下象限 B.内上象限 C.乳晕区 D.外
关于热原,叙述错误的是A.热原主要是磷脂 B.脂多糖是内毒素的主要成分,具有特
个人汽车贷款每笔最多展期()次。A.1 B.2 C.3 D.5
A.青霉素+丙磺舒 B.四环素+硫酸亚铁 C.多潘立酮+维生素C D.西咪
数据的高级筛选中,在设置筛选条件时,说法正确的有()。A、同一行表示“或”的关系
某分部工程划分为2个施工过程,3个施工段组织流水施工,流水节拍分别为3、4、2天
最新回复
(
0
)