首页
登录
职称英语
In the late 1960s many people in North America turned their attention to env
In the late 1960s many people in North America turned their attention to env
游客
2023-12-14
88
管理
问题
In the late 1960s many people in North America turned their attention to environmental problems, and new steel-and-glass skyscrapers were widely criticized: ecologists pointed out that a cluster of tall buildings in a city often overburdens public transportation and parking lot capacities.
Skyscrapers are also lavish consumers, and wasters of electric power. In one recent year, the addition of 17 million square feet of skyscraper office space in New York City raised the peak daily demand for electricity by 120, 000 kilowatts--enough to supply the entire city of Albany, New York, for a day.
Glass-walled skyscrapers can be especially wasteful. The beat loss ( or gain) through a wall of half-inch plate glass is more than ten times that through a typical masonry wall filled with insulation board. To lessen the strain on heating and air-conditioning equipment, builders of skyscrapers have begun to use double-glazed panels of glass, and reflective glasses coated with silver or gold mirror films that reduce glare as well as heat gain. However, mirror-walled skyscrapers raise the temperature of the surrounding air and affect neighboring buildings.
Skyscrapers put a severe strain on a city’s sanitation facilities, too. ( If fully occupied, the two World Trade Center towers in New York City would alone generate 2.25 million gallons of raw sewage each year-- as much as a city the size of Stanford, Connecticut, which has a population of more than 109, 000. )
Skyscrapers also interfere with television reception, block bird flyways, and obstruct air traffic. In Boston in the late 1960s, some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common.
Still, people continue to build skyscrapers for all the reasons that they have always built them--personal ambition , civic pride, and the desire of owners to have the largest possible amount of rentable space. [br] According to the passage, in the late 1960s some residents of Boston were concerned with which aspect of skyscrapers?
选项
A、The noise from their construction
B、The removal of trees from building sites
C、The harmful effects on the city’s grass
D、The high cost of rentable office space
答案
C
解析
在第五段的最后一句中,即,some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common,可以看出C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3271812.html
相关试题推荐
EmilyDickinson,America’sgreatest______,wrotemorethanathousandversesan
TheaimofPresidentRoosevelt’sNewDealwasto"saveAmerican______".A、econom
[originaltext]TheAmericansoulsingerJamesBrownhasdiedattheageof73.
WhichofthefollowingisconsideredanAmericanmasterpiece?A、TheLastoftheM
ThewetvolcanicashthatcoveredaMayavillageinCentralAmericainaboutA
ThewetvolcanicashthatcoveredaMayavillageinCentralAmericainaboutA
ThenumberoftheRepresentativesfromeachAmericanstatedependsonthe______
Therearetwosortsofpeopleintheworld,whowithequaldegreesofhealth,
TherenownedAmericanlinguistN.Chomskyinthelate1950’sproposedthedistin
Australian______arenativepeopleofAustraliawhoprobablycamefromsomewher
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00821(20097)[/img][br][originaltext]M:It’s9:30bymyw
TheWesthasbeguntotakemorenoticeoftheEast.Thefifth【C1】______ofan
Ifyou______myadvice,you______yourfailurenow.You______yourvictory.A、took..
课程标准是()的基本纲领性文件。A.国家课程 B.地方课程 C.校本课程
未涂防污闪涂料的瓷套管应坚持“逢停必扫”,已涂防污闪涂料的瓷套管应监督涂料有效期
小学生吴某多次表现出严重不良行为,对学校造成极其恶劣的影响,校方多次教育无果。依
从企业角度出发,不论从何种角度进行市场细分,所确定的细分市场必须具备()。A.
物业管理服务有别于业主与专业公司之间的专项服务业务委托,说明物业管理服务具有()
既能治疗湿热黄疸,又能治疗咽喉肿痛的药物是A.大黄 B.蔊菜 C.马兜铃
下列关于证券自营业务的说法中,正确的是()。 A.买卖对象为上市证券 B.
最新回复
(
0
)