首页
登录
职称英语
Which of the following statements is CORRECT according to the news item? [origin
Which of the following statements is CORRECT according to the news item? [origin
游客
2023-12-14
83
管理
问题
Which of the following statements is CORRECT according to the news item?
News Item 3
Hollywood and the Indian filmmakers have joined forces to tackle film piracy in India. They will work with cinemas to take stronger actions against pirates copying new films with camcorders. The new alliance brings together seven Indian companies with the Motion Picture Association of America. It’s aimed to help reduce the estimated one billion dollars lost in revenue each year to film piracy. They’ll work closely with cinemas to prevent the copying of films with camcorders. (10) Consumers in India are said to buy around 700 million piracy DVDs each year, as many as 90% of them that resort to people sitting in cinemas and secretly recording movies to copy, and sell on.
选项
A、Over 10 Indian companies take part in striking film piracy in India.
B、Film piracy causes about two billion dollars’ loss every year in India.
C、Indian consumers buy about 700 million piracy DVDs every year.
D、80% of the piracy DVDs are recorded from cinemas in India.
答案
C
解析
根据句(10)可知,在印度,每年人们大约购买7亿张盗版DVD,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3271383.html
相关试题推荐
[originaltext]PoliceareguardingseveralChristianandMuslimreligiouscent
[originaltext]PoliceareguardingseveralChristianandMuslimreligiouscent
[originaltext]CARACAS,Venezuela—AstrongmajorityofVenezuelansplantocas
[originaltext]Itallseemedtofitsoperfectlyatthebeginning;theworld’s
[originaltext]Lessthananhourago,GoogleandNASAannouncedthattheywill
[originaltext]KofiAnnannearingtheendofhistenureasU.N.SecretaryGen
Inthesummerof999,LeifEriksonvoyagedtoNorwayandspentthefollowingw
Inthesummerof999,LeifEriksonvoyagedtoNorwayandspentthefollowingw
Inthesummerof999,LeifEriksonvoyagedtoNorwayandspentthefollowingw
Accordingtolegend,Aesculapiusboretwodaughters,PanaceaandHyegeia,who
随机试题
Thechimneyvomitedacloudofsmoke.A、ignitedB、immersedC、emittedD、huggedCvo
We(go)______outiftheweatherhadn’tbeensobad.wouldhavegone本题测试的是虚拟语气的用
在新石器时代晚期的()等文化遗址中出土了大量的灰陶、彩陶、黑陶和印纹陶等。A.仰
将两种不同方法或两台设备或两组工人进行生产的质量特性统计数据混在一起整理,将形成
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
少年期的心理发展具有()特征。 A.具有半成熟、半幼稚的特点 B.充满着独
不受已经执行刑期的限制,进行假释,须经下列哪一国家机关核准?()A.全国人
“会看看门道,不会看看热闹”,说的是知觉具有( )。A、整体性 B
下列各项中,应计算缴纳城镇土地使用税的是()。A.盐场的盐滩用地 B.国
“累计折旧”属于( )。A.资产类账户 B.所有者权益类账户 C.成本类账
最新回复
(
0
)