首页
登录
职称英语
The following aspects are online promotions EXCEPT [originaltext]
The following aspects are online promotions EXCEPT [originaltext]
游客
2023-12-14
107
管理
问题
The following aspects are online promotions EXCEPT
News Item 1
Cyber Monday, the online retailer equivalent to Black Friday is now bigger than ever. (6) 106 million Americans are expected to surf retailers’ websites today to take advantage of aggressive online promotions like free shipping, big discount and free gift cards. That’s up from 96 million last year. The National Retail Federation says a whopping 88% of all retailers are offering online deals today, the highest percentage ever. And all of these deals have resulted in higher Cyber Monday spending.
选项
A、free shipping.
B、big discount.
C、permanent membership.
D、free gift cards.
答案
C
解析
根据句(6)可知,网上促销包括免费送货、打折以及免费的礼品卡,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3271284.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Thoughshouldchocolateloverseverywhereberejoicingtoday,
[originaltext]M:Thoughshouldchocolateloverseverywhereberejoicingtoday,
[originaltext]M:Thoughshouldchocolateloverseverywhereberejoicingtoday,
[originaltext]TomWilnerisalawyerwhorepresentsthe11Kuwaitisbeinghel
[originaltext]Amassiveevacuationoftouristsinoneoftheworld’slargest
[originaltext]Jane(W)ProfessorGreen(M)W:Goodmorning,professorGreen.M:
[originaltext]Jane(W)ProfessorGreen(M)W:Goodmorning,professorGreen.M:
[originaltext]Jane(W)ProfessorGreen(M)W:Goodmorning,professorGreen.M:
[originaltext]Jane(W)ProfessorGreen(M)W:Goodmorning,professorGreen.M:
Whichofthefollowingtopicsispartofthestudyofpragmatics?A、Theacquisiti
随机试题
[img]2010q3/ct_epem_epelist_0641_20111[/img][originaltext]Youcanrestinthes
Unenlightenedauthoritarianmanagersrarelyrecognizeacrucialreasonforthel
Imagineyouareinadepartmentstoretobuyacarry-onsuitcase.Asyouwalk
Englishisoneoftheworld’smostwidelyspokenlanguages.Thisispartly
Mostlibrariesrequireyoutoregisterbeforeyouareallowedtoborrowany
要以培养担当民族复兴大任的时代新人为着眼点,强化(),发挥社会主义核心价值观
患者,65岁,老年性痴呆5年。生活能力下降,自己扣纽扣、系鞋带慢慢出现困难,分不
感性认识与理性认识的区别是 A.感性认识是可靠的,理性认识不可靠 B.感性认
下列关于施工企业项目经理工作的表述中,正确的是()。A.项目经理是一个专业人士的
项目经理部对竣工工程现场成本核算的目的是()。A.考核项目管理绩效 B.
最新回复
(
0
)