首页
登录
职称英语
I have a plan that will raise wages, lower prices, increase the nation’s sto
I have a plan that will raise wages, lower prices, increase the nation’s sto
游客
2023-12-13
35
管理
问题
I have a plan that will raise wages, lower prices, increase the nation’s stock of scientists and engineers, and maybe even create the next Google. Better yet, this plan won’t cost the government a dime. In fact, it will save a lot of money. But few politicians are going to want to touch it. Here’s the plan: More immigration. A pathway to legal status for undocumented immigrants. And a. recognition that immigration policy is economic policy, and needs to be thought of as such.
See what I meant about politicians not liking it?
Economists will tell you that immigrants raise wages for the average native-born worker. They’ll tell you that they make things cheaper for us to buy here, and that if we didn’t have immigrants for some of these jobs, the jobs would move to other countries. They’ll tell you that we should allow for much more highly skilled immigration, because that’s about as close to a free lunch as you’re likely to find. They’ll tell you that the people who should most want a path to legal status for undocumented immigrants are the low-income workers who are most opposed to such plans. And about all this, the economists are right.
There are also noneconomic considerations, of course. Integrating cultures and nationalities is difficult. Undocumented immigrants raise issues of law and fairness. Border security is important. Those questions are important. They’re just not the subject of this column.
The mistake we make when thinking about the effect immigrants have on our wages, says Giovanni Peri, an economist at the University of California at Davis who has studied the issue extensively, is we imagine an economy where the number of jobs is fixed. Then, if one immigrant comes in, he takes one of those jobs or forces a worker to accept a lower wage. But that’s not how our economy works. With more labor—particularly more labor of different kinds—the economy grows larger. It produces more stuff. There are more workers buying things and that increases the total number of jobs. We understand perfectly well that Europe is in trouble because its low birth rates mean fewer workers and that means less economic growth. We ourselves worry that we’re not graduating enough scientists and engineers. But the economy doesn’t care if it gets workers through birth rates or green cards.
In fact, there’s a sense in which green cards are superior. Economists separate new workers into two categories: Those who "substitute" for existing labor—we’re both construction workers, and the boss can easily swap you out for me; and those who "complement" existing labor—you’re a construction engineer and I’m a construction worker. Immigrants, more so than U. S. -born workers, tend to be in the second category, as the jobs you want to give to someone who doesn’t speak English very well and doesn’t have many skills are different from the jobs you give to people who are fluent and have more skills.
But that’s only half of their benefit. "Living standards are a function of two things," says Michael Greenstone, director of the Hamilton Project, which is hosting a Washington conference on the economics of immigration next week. "They’re a function of our wages and the prices of the goods we purchase. " And immigrants reduce the prices of those goods. Patricia Cortes, an economist at the University of Chicago’s Booth School of Business, found that immigrants lowered the prices in "immigrant-intensive industries" like housekeeping and gardening by about 10 percent. So our wages go up and the prices of the things we want to buy go down.
We should remember, though, that the average worker isn’t every worker. A study by Harvard economists George Borjas and Lawrence Katz found that although immigrants raised nitive wages overall, they slightly hurt the 8 percent of workers without a high-school education and those with a college education. A subsequent study by Peri looked harder at the ways immigrant labor differed from native labor and found that all groups of workers saw a benefit from immigrants—though unskilled workers saw less of a benefit than highly skilled workers.
And unskilled workers face even tougher competition from undocumented immigrants who, because their status is so tenuous, will accept pay beneath the minimum wage. And they are unlikely to complain about safety regulations or work conditions. That takes unskilled immigrants from being a bit cheaper than unskilled natives and makes them a lot cheaper—which makes employers likelier to hire them for jobs that native workers could do better.
This suggests, first, that American workers would be better off if we figured out a way to take the 12 million undocumented immigrants and give them legal status, and second, that we might want to give them more direct help if we’re going to increase immigration. Both are possible—just politically difficult.
Our immigration policy should be primarily oriented around our national goals. And one goal is to have the world’s most innovative and dynamic economy. It’s never going to be the case that each and every one of the planet’s most talented individuals is born on American soil. But those born elsewhere could be lured here. People like living here. We should be leveraging that advantage, mercilessly roaming the globe, finding the most talented people and attracting them to our country. When we have the best talent, we have the best innovations. That’s how we landed Google, Intel, and the atomic bomb. Immigrants are about twice as likely as native-born Americans to start a small business, and they’re 30 percent more likely to apply for a patent. [br] Which of the following is NOT the benefit of immigration?
选项
A、Immigration will help the economy grow and increase the total number of jobs.
B、Immigration will increase the wages and decrease the prices of goods.
C、Immigration will make skilled native workers face even tougher competition.
D、Immigration will attract the most talented people to the country.
答案
C
解析
首先,要看清题目,找出不正确的选项。所给的三个选项A、B和D分别可从第五段、第七段和第十一段中得出均为正确的答案,而选项C与原文第九段内容不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3268994.html
相关试题推荐
Anyonecomingwithin50kilometersofthesetwonations-which,attheirclose
Anyonecomingwithin50kilometersofthesetwonations-which,attheirclose
ThenationalplantofNewZealandisthe______.A、TaraxacumB、ChrysanthemumC、Ho
[originaltext]Thedeclineinoilpricestriggeredlastweekbyarowbetween
AttherecentInternationalSoundOffinKansasCity-whosecarsand
AttherecentInternationalSoundOffinKansasCity-whosecarsand
AttherecentInternationalSoundOffinKansasCity-whosecarsand
AttherecentInternationalSoundOffinKansasCity-whosecarsand
AttherecentInternationalSoundOffinKansasCity-whosecarsand
Thisspring,disasterloomedintheglobalfoodmarket.Precipitousincreasesin
随机试题
TheSingaporeundergroundtrainsystem,knownastheMRT,offersaspeedyan
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistoryt
[originaltext]Thewaytocomplainistoactbusiness-likeandimportant.If
TheImportanceofLiteratureI.DefinitionofLiterature—Theword"literature"
()是指金属材料是否容易被切削工具进行加工的性能。A.可焊性 B.延展性
下列哪个建筑物的桩基应进行沉降验算?()A.40层的商店,桩基为沉管灌注桩
将离散信号变成数字信号的步骤是()。A.取样 B.量化 C.编码 D.转换
共用题干 小秦和妻子小涂刚结婚不久,打算三年后购买第一套住宅,之后再考虑生孩子
对无危险因素的医院获得性肺炎患者,轻中度肺炎或重症肺炎初期经验治疗不宜选用A.喹
在总需求构成中,决定投资的主要因素有()。A.消费需求 B.产出水平
最新回复
(
0
)