首页
登录
职称英语
Back to the Nest It’s often hard to see your mis
Back to the Nest It’s often hard to see your mis
游客
2023-12-11
11
管理
问题
Back to the Nest
It’s often hard to see your mistakes as you’re making them. "Yikes! The kids are moving back in!" Thus goes the moan of the baby boom generation, circa 2007. But letting the kids move back in is not the societal error we’re talking about. Instead, the big mistake is the loudly voiced displeasure of the boomers. Most mistakenly denounce the notion of the boomerang generation. For example, the authors of a recent book on the topic, Mom , Can I Move Back In With You? Report, The parents of the 39 million twenty-somethings in the United States face the unprecedented challenge of their children’s prolonged adolescence. The subtitle of the book is even more revealing:"A survival guide for parents of twenty-somethings."
In order to fully appreciate the depth of the error being made here, we all need to step back a bit and look at the bigger picture. This epidemic of kids moving back home is first, not "unprecedented," and second, it’s not a bad thing. The precedent for this trend can be found among the other 6.2 billion non-Americans on the planet, many of whom happily live with their adult children, often in three-generation households. Finally, the agricultural history of this country before World War II allowed kids to live and work around the farm well into adulthood.
Adult kids moving back home is merely the most noticeable symptom of a larger, fundamental transformation of American society. We are nationally beginning to recognize the costs of the independence the so-called greatest generation imposed on us. Kids in their generation went off to World War II and grew up on the bloody beaches of distant lands. After the war, the survivors had factories to build and the wealth to buy their white-picket-fence dream out West. They designed a social and fiscal system that has served their retirement years very well. But their historically unique retirement system mistakenly celebrated independence and ignored the natural state of human beings—that is, interdependence. Moreover, their system breaks down with the attack of their kids’ retirement.
Regarding boomerang kids, most demographers focus on the immediate explanations for the changes, such as the growing immigrant population, housing shortages and high prices, and out-of-wedlock childbearing. Many psychologists have noted that baby-boomer parents enjoy closer relationships with their fewer children that allow extended cohabitation. However, all these explanations are simply symptoms of the larger, more fundamental reuniting of Americans into households.
The rate at which our American culture is adapting will accelerate as baby boomers begin retiring. Creative housing arrangements are necessitating and allowing three generations to live together again. But such multigenerational households don’t make sense for everyone. The culture itself frequently gets in the way, reinforcing the perception of a stigma attaching to lack of independence. Despite these problems, once you begin talking with your friends about three-generation households, you will begin hearing stories about how such obstacles are being overcome. [br] By citing a book in paragraph 1, the author intends to show that ______ .
选项
A、it has become a growing trend for young adults to move back home
B、it is wrong for parents to blame their returning adult kids
C、the extended adolescence of children is a societal mistake
D、parents are more stressed than they used to be
答案
B
解析
本题考查写作目的。题干中提到的这本书在第一段末出现。该书的作者指出,美国很多父母面临着孩子们的青春期延长的挑战。但这是书本身的内容,而本文作者引用书的目的则需要到上文中寻找。上文作者先给出观点:婴儿潮一代抱怨孩子们回巢是错误的,紧接着就以该书为例进行说明。因此[B]是作者的写作目的。[A]可能是事实,但作者显然不仅仅停留于介绍事实。作者认为的“社会错误”是婴儿潮一代对子女的指责,[C]与作者观点相悖。[D]应该是该书作者的观点,而不是本文作者的观点。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3262833.html
相关试题推荐
WhencatastrophicfloodshitBangladesh,TNT’semergency-responseteamwasr
WhencatastrophicfloodshitBangladesh,TNT’semergency-responseteamwasr
Thenewsismainlyabout______.[originaltext]Scientistssaythatnighttime
Accordingtothenews,ChechnyahasallofthefollowinggeographicfeaturesEXC
WhichofthefollowingisTRUEaboutthesafetyofputtingphotosonline?[br]
WhichofthefollowingisTRUEaboutthesafetyofputtingphotosonline?[br]
WhichofthefollowingisTRUEaboutthesafetyofputtingphotosonline?[br]
WhichofthefollowingisTRUEaboutthesafetyofputtingphotosonline?[origi
StagesofSecondLanguageAcquisitionStageⅠ:【1】Period:1)
StagesofSecondLanguageAcquisitionStageⅠ:【1】Period:1)
随机试题
CampingFirst,theequipment.【1】______.and
[originaltext]Hello,Jane.Nicetomeetyou![/originaltext][originaltext]MayI
解释医疗保险保单中的免赔条款。
A.绝对致死剂量(LD) B.最低致死剂量(MLD) C.半数致死剂量(LD
某ICU护士实施个体化护理,每天上班护理一个患者,患者需要的全部护理由她全面负责
关于信用衍生工具,下列论述正确的有( )。 Ⅰ.主要品种包括信用互换、信用联
债券收益体现为()。 Ⅰ.利息收入 Ⅱ.资本损益 Ⅲ.无风险收益 Ⅳ.再
属于处方辅助部分的是A.君药B.臣药C.佐药D.使药E.药引
寒湿腰痛,可选( ) A.独活寄生汤 B.四妙丸 C.肾着汤 D.左归
HAMA的所有项目均采用的是( )级评分法。A.0~2的3 B.0~3的4
最新回复
(
0
)