首页
登录
职称英语
The United States decided to take measures to ensure the security of its embassi
The United States decided to take measures to ensure the security of its embassi
游客
2023-12-08
73
管理
问题
The United States decided to take measures to ensure the security of its embassies when
The US State Department says at least 150 of its embassies around the world do not meet America’s security standards. Sarah Morris reports from Washington.
The United States State Department has spent 4 billion dollars on measures to protect buildings and staff at its foreign embassies and consulates over the last decade. Despite this, it’s now estimated that at least 150 US missions abroad have not attained designated safety standards according to documents obtained by the AP News Agency. The move to improve security was spurred by the attacks on the American embassies in Kenya and Tanzania a decade ago, in which 231 people were killed.
选项
A、at least 150 American embassies were found not to meet its security standards.
B、the AP News Agency reported the security standards of its foreign embassies.
C、its embassies in Kenya and Tanzania were assailed 10 years ago.
D、at least 4 billion dollars were found missing in its embassy in Kenya.
答案
C
解析
事实细节题。新闻结尾处提到,10年前美国驻肯尼亚和坦桑尼亚大使馆曾遭袭击,造成231人死亡,这两起事件促使美国开始采取措施以提高其驻外大使馆的安全性。故C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3254500.html
相关试题推荐
ThePresidentoftheUnitedStatesiselected______.A、indirectlybytheelectors
TheUnitedStatesgrowsnearly______oftheworld’sgrain.A、onethirdB、onefourt
TheUnitedStatesofAmericaisthe_______countryintheworld.A、largestB、sec
PolicemanasaWriterIdecidedtobegintheterm’sworkwithth
PolicemanasaWriterIdecidedtobegintheterm’sworkwithth
HomelandSecuritySecretaryMichaelChertoffisblamedfor[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatesisthefirststatethatpassedthecompulsoryeduc
TheUnitedStatesboughtLouisianafrom______.A、FranceB、SpainC、BritainD、Mexi
BermardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnitedSta
BermardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnitedSta
随机试题
Inanintactplantcommunity,undisturbedbyhumanintervention,thecompositi
TherehavebeennoshortageofinsaneoverambitiousideasontheInternet.
[originaltext]Trolleysrallyingdownaisles,endlesscheckoutqueues,andf
Ofthemillionsofinventions,whataretheeightgreatest?A)I’vedraw
[originaltext]ThomasTommyCarterisaplantscientistinNorthCarolina.H
与链球菌无关的疾病是( )。A.过敏性鼻炎 B.扁桃体炎 C.中耳炎 D
《城市房屋拆迁管理条例》的适用范围是在()实施房屋拆迁,并需经对被拆迁人
板蓝根颗粒处方是:板蓝根500g,蔗糖1000g,糊精650g,共制成200包。
贷款总额为90万元,贷款年利率为6%,贷款期限为10年,采用按月等额本金还款方式
下列选项中,关于技术性失业的说法,错误的是()。A.技术性失业属于一种
最新回复
(
0
)