首页
登录
职称英语
All of the following statements are true about those children involved in politi
All of the following statements are true about those children involved in politi
游客
2023-12-08
82
管理
问题
All of the following statements are true about those children involved in political violence EXCEPT
A senior United Nations official who has just finished a visit to Iraq has condemned militias and insurgent groups for making increasing use of children, some as young as ten, in political violence. The official Radhika Coomaraswamy said that some of the child recruits were paid to plant bombs; others were used as decoys by suicide bombers and often died in the attacks. Ms Coomaraswamy also expressed concerns about how few children were attending primary school. The number of children going to schools has dropped from 80% in 2005 in primary school to 50% now. And so we feel that there must be an urgent message put out by the religious leaders and community leaders and families: keep your children out of the violence and send them back to school.
选项
A、some of them planted bombs for money.
B、half of them could still go to school.
C、some of them were used as decoys.
D、some of them often lost their lives.
答案
B
解析
事实细节题。新闻中提到,除了谴责民兵和叛乱组织在政治暴动中利用儿童的行为,联合国高级官员还对伊拉克的小学生就学表示忧虑,适龄儿童就学率从2005年的80%下降到现在的50%。题干问的是被卷入政治暴动中的儿童,B不属于这一类。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3254449.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTthetopcountryreceivingforeigninvestmentis19
Whichofthefollowingisthebestwell-knownnovelbyWilliamSomersetMaugham?
WhichofthefollowingwordsisNOTtheexampleofsemanticnarrowing?A、Tail.B、
Whichofthefollowingstatesisthefirststatethatpassedthecompulsoryeduc
[originaltext]U.S.officialssayIraqipoliticianAhmadChalabirevealedto
WhichofthefollowingabouttheWarsoftheRosesisNOTtrue?A、Thenamewasco
Whichofthefollowingwordsisnotacompound?A、Heartfelt.B、Windmill.C、Brainw
WhichofthefollowingisillegalinCalifornia?[br][originaltext]Ifyou’
WhichofthefollowingisillegalinCalifornia?[originaltext]Ifyou’repla
WhichofthefollowingisaU.K.newsagency?A、ReutersB、TassNewsAgencyC、AFP
随机试题
Duringtheearlyyearsofthiscentury,wheatwasseenastheverylifeblood
It______toseesomanychildreninthatmountainousareacannotevenaffordel
Inthesentence"Hefeelsitdifficulttoconvincehisson",theitalicizedphr
DepartingforLosAngelesisnoordinary【C1】______whereasforforeignstud
动眼神经损伤( )A.眼内斜视 B.眼内斜视和瞳孔缩小 C.眼外
造成子宫内膜异位症不孕的原因是:()A.子宫粘连固定,后倾位 B.
重组后的贷款如果仍然逾期,或借款人仍然无力归还贷款,应至少归为()类贷款。A.
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
考虑资金的时间价值,能够反映各种投资方案的净收益是()。A:净现值法 B:内部
下列招标人的行为中,除()以外都属于串通投标人投标。A.间接向投标人泄露标底
最新回复
(
0
)